XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?
06:41
Miben is győztek az xboxosok?
Abban, hogy még 1 ember azt vesz?
És?
Attól még Uncharted 3 megint csak PS3-ra lesz, hogy a többi címet ne is soroljam.
Amúgy:
60 gigás fat ps3 a legszarabb, az tényleg folyton elromlik.
De a slimek már sokkal stabilabbak.
hát neharagudjatok de mind2 tábor retkesen elfogult,
volt az első oldalon egy ps3 feann boy hogy "leggtöbb játékot ps3 adnak ki "és felsorolta a ps3 exeket.....
amúgy első szempont az ár xbox slim 45e (4gb) 250gb az 60e
ps3 slim 120gb 68e ha eldöntötted az áratjöhet a felhozatal ha multizni akarsz és szeretnéd játék közbe elkerülni bugokat akkor xbox mivel multiplatformba eggyértelműen veri a másik consolt..ha ingyen netet ami ingyenes és nem olyan kiforrot mint a live+netezni akarsz akkor ps3+blu-ray,egyébként megsúgom lehet hátradölve kinectezni....mivel nekem van jah és a kinect 35e a move meg 20e és abbol is csak 1 párt valameikhez 2 olyan gömböcös kar kell az még +pénz és még csak 1edül tolod nem úgy mint kinect ott 2-en jah és jedikardozni nem lehet movon :D
Előző: azért te is enyhén a boxos tábor felé húzol.
Bár igaz amit mondtál általában:
box-on jobbak a multis címek, mivel az szokott a főplatform lenni.
De azért ps3-on a multis játékok közül csak a Fallout 3-ba találkoztam buggal, de az xbox-on is van, mivel az egész játék bug-ból áll.
Grafika is gyengébb ps3-on multiplatformnál, de nem gyengébb annyival, hogy az miatt érdemes legyen boxot venni.
Igaz, box olcsó, de 1-2 év alatt megtérül ha valaki ps3-mat vesz, mert ingyen van a multi.
Move-val meg lehetne jedikardozni, ezerszer jobban, mint Kinect-ten, csak még nincs rá ilyen játék, de ami késik nem múlik.
Lehet hogy az, de nem ok nélkül, és hülyeséget nem írt.
Nekem sosem volt xbox-om, de sok haveromnak igen.
És most sokan eladták (6-ból 3), hogy helyette ps3-mat vegyenek, és mindegyik azt mondta, hogy jobb.
Lehet vitatni, hogy mibe jobb, de már meg lett beszélve 4 oldal alatt gondolom.
Move meg tényleg stabilabb, de szerintem ez egyértelmű, hogy egy kontroller nélküli dolog nem lehet olyan stabil, meg a Microsoft szerintem ne próbáljon semmi újat csinálni, mert azt nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!