Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at...

XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 19:25
 11/94 anonim ***** válasza:

80vanért kaps slimet játékokkal

100ért moveot játékokkal

2010. dec. 7. 16:38
 12/94 anonim ***** válasza:

Igazából k*rvára mindegy.

Mind a kettővel tudsz nagyon jókat játszani.

2010. dec. 7. 16:49
 13/94 anonim válasza:
360 mert tovább bírja mint a PS3 PL. nekem 2 éve van 360om és a szomszédnak kb 1 éves a PS3 ma és bedöglött
2010. dec. 7. 17:03
 14/94 anonim ***** válasza:
Nekem is Xbox-om van, az osztálytárs szülinapjára kapott egy vadonatúj PS3-at, és az kb 1 és fél évig bírta.Nekem Xbox-om 3 éve van, és még csak egyszer kellett szerelőhöz vinni, de akkor is portalanítás okával.
2010. dec. 7. 17:26
 15/94 anonim ***** válasza:

"360 mert tovább bírja mint a PS3 PL. nekem 2 éve van 360om és a szomszédnak kb 1 éves a PS3 ma és bedöglött"

Komolyan gondolod, hogy egyetlen példa érvényes az eladott több millió konzolra?

Tényleg ennyire hülyék vagytok?

Egy Xboxos.

2010. dec. 7. 17:32
 16/94 anonim ***** válasza:

Több ismerősöm is van, akinek van 360 és PS3 is, és mindegyik a PS3-mat szereti jobban.

PS3 pro:

- ingyenes PSN (nem kell fizetni a netböngészésért, multiplayerért)

- bluray lejátszó

- legjobb játékok erre készülnek (MGS4, Uncharted, Infamous, God of War, Resistance, GT5, stb)

- sokkal erősebb és minőségibb hardver, tovább bírja, mint a box

- halkabb mint a box

- PS Move (amivel nem csak kutyákat lehet simogatni, mint a "húdekirály kinect-tel"

- Sixaxis (azaz már az alap joystick-ba is van egyfajta érzékelő)

Kontra:

- tényleg szarabb valamivel a joystick fogása, és kemény 1 nap kell hozzá, hogy hozzászokj.

Meg ki az, aki egy joystick miatt választaná inkább az xbox-ot?

Xbox360 pro:

- lehet flashelni (tudom, ps3-ra ott a jailbreak, de az azért még nem valami profi)

Általában egy dolog van, ami igazán számít:

veszed vagy töltöd a játékot

2010. dec. 7. 19:04
 17/94 anonim ***** válasza:
76%
Ja és egyik xboxos haverom aki kb 2-3 éve játszik xbox-xal egyszer átjött hozzám, 3-4 órát játszottunk, és azóta gondolkozik, hogy eladja a boxot és vesz egy ps-t.
2010. dec. 7. 19:05
 18/94 anonim ***** válasza:
Kérdező! Döntés?
2010. dec. 7. 20:22
 19/94 Morfologus ***** válasza:

19:04

www.youtube.com/watch?v=PI60rakYBlk

ja, kutyát simogat :D

2010. dec. 7. 20:26
 20/94 anonim ***** válasza:
Fúúúú jadesupper!!! Levegőben hadonászik xD. Egy 10 éves gyereknek ez új meg minden de szerinted milyen lehet ezt csinálni? elég hülyén néznél ki ezzel nem gondolod? XD Már bocsánat a move nem ilyen Ott van kormány belerakod a moveot és váó sokkal élethűbb de ugyanez a sima kormány tudom de akkor is jobb :D
2010. dec. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!