XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?
80vanért kaps slimet játékokkal
100ért moveot játékokkal
Igazából k*rvára mindegy.
Mind a kettővel tudsz nagyon jókat játszani.
"360 mert tovább bírja mint a PS3 PL. nekem 2 éve van 360om és a szomszédnak kb 1 éves a PS3 ma és bedöglött"
Komolyan gondolod, hogy egyetlen példa érvényes az eladott több millió konzolra?
Tényleg ennyire hülyék vagytok?
Egy Xboxos.
Több ismerősöm is van, akinek van 360 és PS3 is, és mindegyik a PS3-mat szereti jobban.
PS3 pro:
- ingyenes PSN (nem kell fizetni a netböngészésért, multiplayerért)
- bluray lejátszó
- legjobb játékok erre készülnek (MGS4, Uncharted, Infamous, God of War, Resistance, GT5, stb)
- sokkal erősebb és minőségibb hardver, tovább bírja, mint a box
- halkabb mint a box
- PS Move (amivel nem csak kutyákat lehet simogatni, mint a "húdekirály kinect-tel"
- Sixaxis (azaz már az alap joystick-ba is van egyfajta érzékelő)
Kontra:
- tényleg szarabb valamivel a joystick fogása, és kemény 1 nap kell hozzá, hogy hozzászokj.
Meg ki az, aki egy joystick miatt választaná inkább az xbox-ot?
Xbox360 pro:
- lehet flashelni (tudom, ps3-ra ott a jailbreak, de az azért még nem valami profi)
Általában egy dolog van, ami igazán számít:
veszed vagy töltöd a játékot
19:04
www.youtube.com/watch?v=PI60rakYBlk
ja, kutyát simogat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!