PS 3-t avgy XBoX 360-at vegyek? Melyik a jobb?
Szerintem Xboxot.
A grafikája ugyanolyan, mint a PS3-nak, viszont olsóbb, ráadásul a játékok jobbak, a kontrollere meg 1000x jobb!
Nézd meg, hogy melyikre van több olyan exkluzív játék, ami érdekel.
A multiplatform címek viszont általában az Xboxon jobbak.
Próbáld ki, hogy melyik kontrollere jön be jobban. Sok bolt lehetőséget kínál ilyesmire.
Gondold végig, hogy akarsz-e multizni és milyen szintű terméktámogatásra van szükséged. A PS3-on a multi ingyenes, de az Xbox terméktámogatása Magyarországon jobb.
Én az Xboxot választottam, nem bántam meg.
Innen-onnan lehet hallani hogy a PS 3 így jobb, a PS 3 úgy jobb az Xboxnál stb. Ez kérem szépen mókus vakítás, és fantasztikusan jó marketing is egyben. A multiplatform játékok között minimális grafikai különbség lehet de szinte észrevehetetlen, az exkluzív játékok terén én mindenképp a PS 3-at tartom jobbnak, hiába vagyok Xbox tulaj.
A kontrollert tekintve pedig hülyeség válogatni, kis idő alatt bármelyikhez hozzá lehet szokni, a box kontrollere kicsit vaskosabb és nehezebb, PS 3 kontorollere kisebb és könyebb.
Az online játék a PS 3-on ingyenes, az Xbox Live-ra pedig fizetni kell.
Ha viszont másolt játékokkal akarsz játszani akkor egyértelmű hogy az Xbox-ot válaszd mert a PS 3-ra való játék kiírást mindennek lehet nevezni csak gazdaságosnak nem. Döntsd el hogy szerinted melyik érné meg neked jobban és az alapján válassz.
(Kinectről és Move-ról direkt nem írtam mert egyelőre mindkettőt röhejnek tartom.)
Előzővel egyetértek.
Kinect vs Move még hülyeség, kevés rá a jó játék (bár Move-val egy Killzone 3-mat el tudnék viselni, de ez csak 1 játék).
Ja és a PS3 joystick-jához hozzátenném, hogy technikailag fejlettebb, de csak ez miatt nem kell ps3-mat választani, csak +1 pirospont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!