PS 3-t avgy XBoX 360-at vegyek? Melyik a jobb?
Előző:
hülyeséget beszélsz, 130 millió, vagy több is elkelt a ps2-ből.
És igen, a Kinect az Eyetoy utánzása, de mondok még valamit:
még a Wii is Sony másolat ennyi erővel, mert még valamikor 2000 körül a PS2-höz is akartak csinálni egy Move-ot, meg voltak az ötletek, csak a PS2 még gyenge volt, nem tudta volna feldolgozni a jeleket, ha már az eredeti ötletekről beszélünk (csak ez nem annyira ismert tény, mint pl. a Kinect másolat).
És hogy a Kinect jobb, mint a Move? Ezt hogy döntöd el? Kicsit sem hasonlít, teljesen más mindkettő.
Itt max a játékfelhozatal dönthet, mert technikailag mindkettő elég jó. Kinect-re főleg gyerekeknek való játékok vannak, Move inkább a hardcore játékosokat célozza meg.
De PS3 fanboyként is azt mondom, hogy jelenleg még a Move is hülyeség (Kinect is), mert még kevés igazán nagy, jó játék van hozzá. Killzone 3-on kívül egy sincs, de majd lesz, Kinect-re viszont sosem lesz hardcore játék, mert megoldhatatlan az irányítása.
Előző vagyok.
Amikor előző üzenetemben írtam, hogy "előzőnek", az természetesen a 3-mal vagy mennyivel ezelőttinek szólt, mert amíg írtam addig jött 2 választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!