Az xbox 360 grafikája tényleg jobb mint a ps3nak? Vagy ez a tvtől is függ?
ps3 ujab konzol szebb grafika és jobb is:)
bár xbox hoz van kinect:) az megint jobb
Jó nagy hülyeséget tudnak itt összehordani páran. Miért lenne attól szebb a ps3 hogy blu-ray? A blu-ray egy lemez aminek nagyobb a tároló kapaitása mint a dvdnek. Csakhogy, mivel a multiplatform játékok ugyanazok konkrétan semmi különbség nincs, exkluzív játékok terén is hasonlót produkál mint a box. Az hogy a ps3 mennyivel szebb és jobb az egy baromi ügyes marketimg fogás, mókusvakítás...
A ps3 2 ponton jobb mint a box:
- az ingyenes multiplayer
- és hogy tud blu-rayt olvasni(itt a hangsúly azon van hogy például blu-ray filmet is nézhetsz)
Előző:
Kihagytál pár pontot, pl. a jobb/több exkluzív játék, multimédia központ, jobb joystick, stb, és az nem teljesen igaz, hogy azért, mert multiplatform ugyanolyan szép.
Ha szarul portolnak, akkor sokkal rosszabb/csúnyább is lehet, de a szar portok ritkák, általában nagyon hasonlóan néznek ki.
08:49-nek teljesen igaza van, az előtte szólok nagy f*szságot hordtak össze!
11:14: "a jobb/több exkluzív játék, jobb joystick, stb, és az nem teljesen igaz, hogy azért, mert multiplatform ugyanolyan szép."
Ezt ugye nem a PS3-ra érted, mert akkor kiröhöglek, hogy a rákba lenne e PS3-nak jobb joystickja, mint az xbox-nak? Förtelmesen nagy baromság! Az Xbox kontrollere sokkal kidolgozottabb és kézhez fekvőbb, mint a PS3-é!
Jobb/több exkluzív játék? Ha ez is a PS3 javára, akkor ez is nagy hülyeség! :D A PS3 annyival jobb grafika terén, hogy árnyalatnyival szebb a képe...ennyi! Ne habogjatok f*szságokat! Tudom mit beszélek, 4 éve van Xboxom, játszottam már PS3-al is elég sokat úgyhogy tudom mit beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!