Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az xbox 360 grafikája tényleg...

Az xbox 360 grafikája tényleg jobb mint a ps3nak? Vagy ez a tvtől is függ?

Figyelt kérdés
a tvm technika márkájú,hdmi-s,hd readys
2011. aug. 12. 20:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még! 11:14 hány exkluzív játékot tudsz felsorolni PS3-hoz? :D
2011. aug. 14. 11:43
 12/22 anonim ***** válasza:
21%

Ajajaaj, na most lesz lealázva az xbox.

PS3:

- God of War 1-2-3 +PSP-s részek

- Heavy Rain

- Uncharted 1-2-3

- Resistance 1-2-3

- Killzone 2-3

- Gran Turismo 5

- Motorstorm részek

- Demon's Soul

- Infamous 1-2

- Metal Gear Solid 4

- LittleBigPlanet 1-2

- Ratchet & Clank részek

- Twisted Metal

- Warhawk/Starhawk

És jópár PS2-es HD-ba konvertált játék, és pár említésre méltó japán játék, csak az egy kisebb közönséget céloz meg (Yakuza 3-4, Valkyria Chronicles, White Knight Chronicles, stb.)

Felsoroljam az xbox exkluzívokat is? Nem lesz nehéz, pár Halo rész, Gears of War, Forza és Alan Wake.

Lehet xbox fanboynak lenni, és mással érvelni, de ha valaki azt nem ismeri el, hogy PS3 exkluzívokban hatalmas előnnyel vezet, az egyszerűen barom. Én is elismerem, hogy a Live valamivel jobb, és az xbox joystickja kényelmesebb.

És igen, kényelmesebb, nem jobb.

Miért olyan sötét mindenki, hogy összekeveri ezt a 2 rohadt szót?

Xbox joystcikja mivel egy féltégla ezért tényleg kényelmesebb, PS3 joystickja technikailag jobb.

Sixaxis, érzékenyebb, jobb D-pad, meg nem olyan gagyi érzés kézbe fogni.

És valamivel tényleg szebbek az exkluzív játékok, hatalmas különbségek viszont nincsenek, csak kis apró részletek, de azért az is számít.

2011. aug. 14. 12:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Pontosan! De én azt mondom, ne legyünk grafika mániások, a játékoknak a játékélménye a fontos, amiben az vezet amelyiket mi szeretjük, ha valaki a HALO-t szereti akkor XBOX-t vegyen, ha valaki mondjuk az Unchearted sorozatot akkor PS3-t. És ugyan ez van kontroller ügyben is, kinek mi a kényelmesebb ;) Például én a PS3-t támogatom, mert szerintem jobbak az exluzív játékok, és a kontroller jobb kialakítású, nem az a kiba***tt nagy tégla :D De kinek mi a jobb. Meg a Blu-Ray miatt is, elvégre a mai tévék már igénylik a HD filmeket, a PS3 pedig egyben egy blu-ray lejátszó is, tehát jobban megéri szerintem, 2 az 1-ben dolog, nem véletlenül drágább. Meg a MediaMarkt-ban is játszottam XBOX-al, de folyton lefagyott, nem jön be.
2011. okt. 14. 17:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk tökre bírom, mikor valaki ilyet beír, hogy csak kicsi a különbség, alig jobb és akkor jön egy csomó blablabla-val utána. Aha a lényeg előtte volt: JOBB. A többi nem érdekes.
2011. okt. 14. 17:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Én meg teljesen úgy vagyok vele, hogy ugyanolyan a kettő, akinek meg az a kicsi különbség számít, annak már mindegy hogy a játék jó vagy nem, neki csak az a fontos hogy szép legyen a grafika, nekem nem! Bár én is azt mondom, hogy a PS3-n az exluzív játékok szebbek!
2011. okt. 15. 14:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Aki írta,hogy a blu ray-el jobb lehet a grafika, annak igaza van!!! Hát gondoljunk már bele...!!!

X-box 360-on kb 8GB helyre kell, mid azt összezsúfolni, amit egy blu ray lemezre, ami több 10 GB! Ha van egy kis szoba, a kisebb szobába, több helyet foglal, nehezebben fér be egy nagy szekrény, mint egy kicsibe...! :D

És tudja a ps3 a 3D-t is! Ja és csak a következő x-box lehet olyan jó, mint a mostani ps3, ha így nézzük..!!!

Pl: Egy játék 25 GB-os ps3-on és ugyan az a játék 360-on 8GB...! Akkor mi a fenéért több 17 GB-al??? :D

Amúgy az C-box 360 is nagyon jó konzol!!!!

De a kedvencem a Wii!

2012. szept. 4. 22:26
 17/22 kriszt955 ***** válasza:
hát nekem van mind2 de azér a PS3-at jobban féltem mert jóval komolyabb gép az XBOX-nál.
2013. nov. 20. 18:19
 18/22 anonim ***** válasza:

En nem tudom valoszinuleg elment a latasom de hogy a ps3nak sokkal jobb lenne a grafikaja..

Mind a 2geppel rendelkezem ..de barmennyire is nezem semmivel sem marad el az Xbox grafikailag enyhen szolva tulzas hogy jobb a grafikaja amikor tok ugyanaz..sot meg az xbox 1hajszallal valahogy szebbnek tunik

2014. jan. 17. 04:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Xbox-nal van olyan,hogy dupla retegu dvd.

Hallottal mar rolla?

Es ha nem fer ra 1 DVD re a jatek,akkor rafer 2re.

Az xbox betoltese sokkal gyorsabb mint a ps-e.

Mivel a ps nek a Blue-ray lejatszoja 2x-es.

Addig az xboxe 12x-es.

Xboxon szebb a multiplatform jatek,jobb,stabilabb frame rate,jobb controller,kisebb,ezaltal praktikusabb hordozni,

Igaz hogy jobb a processzora a psnek viszont az xboxnak jobb a VIDEOKARTYAJA,es a RAMja is.

A ps multiplatform jatekok 1155x640(640p ben)futnak,vagy megrosszabb(1024x768,pl crysis 3)addig xboxon 720p be(vagy 640p be pl crysis 3)

De egyvalami teny:a ps nek jobb a first party tamogatasa,de azert van az xboxnak is exclusivja,ami nem csak xboxon van de,ps en NINCS.

Halo

Gears Of War

State of decay

Dead Rising

Forza motorsport

Witcher

Fabble

Alan Wake

Crackdown

Dance Central

Left 4 Dead

Project gotham racing

Es RENGETEG KINEKT jatek.

Ha beleszamolnam a Kinekt jatekokokat akkor meg lehet hogy tobb xbox exclusive lenne mint a ps nek.

De az teny hogy a ps nek valtozatosabb jatekok vannak,de eggy allitas nem igaz,nem szebb az exclusive jatek,tobb detail van de a texturak mosottasabb.

UDV. Egy xbox 360-ps3 tulaj

2014. jún. 29. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Egy BD lemez nem 10 hanem 25 GiB! Egy duplarétegű DVD 8,54.

A dupla BD pedig 50. Az Xbox 360 DVD technológiája mára már a halálát járja. A PS3 BD technológiája pedig fénykorát éli.

A PS3 grafikája jobb mint az Xbox360-é, erősebb hardverrel van ellátve, és strapabíróbb. A nagy kiadók szerint pedig könnyebb rá fejleszteni.

2015. nov. 17. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!