PS 3-t avgy XBoX 360-at vegyek? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 13:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ja viszont PS3-ra a játékok kiírása olcsóbb, mint xbox-ra, mivel külső HDD-re kell másolni a játékokat, és aztán úgy másolni a PS3-ra, tehát még dvd sem kell, bár egyszer meg kell venni a külső HDD-t, de egy idő után megtérül.

Viszont jó net kell a játékok letöltéséhez (akár 40 gigás játék is van rá, de csak kevés), és jó források (2 torrent oldalon van csak elég játék

2011. júl. 6. 16:45
 12/25 anonim ***** válasza:

Aki letöltögeti a játékokat az úgyis csak egy kis olcsójános nyomoronc, szóval ez ne legyen már érv.

Te még a 300 forintos üres dvd-t is sajnálod egy játék kiírására?

Remélem ezek után egész életedben ingyen fogsz dolgozni te ostoba fajankó.

2011. júl. 6. 19:22
 13/25 Csicsek Zoltán ***** válasza:
mi a franc? az ilyen kérdéseknél mindig a ps3 megvételét szokták ajánlani ami most valahogy nem olyan mértékben történt meg. én csak azt mondom neked, hogy írd be ennek az oldalnak a keresőjébe, hogy "ps3 hiba" és azt, hogy "xbox hiba" és csodálkozz
2011. júl. 6. 20:13
 14/25 anonim ***** válasza:

19:22

Ezt most nekem írtad? (16:45 vagyok)

Ha igen, akkor honnan veszed, hogy én letöltöm a játékokat?

Csak azért, mert leírtam, hogy ps3-ra konkrétan ingyen van? Azt is csak azért írtam le, mert valaki azt írta, hogy ps3-ra drága letölteni játékokat.

Egy szóval nem mondtam, hogy én letöltök bármit is, az összes játékom eredeti.

2011. júl. 6. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:
xbox 360
2011. júl. 6. 22:08
 16/25 anonim válasza:

16.44-es vok

Nem értem milyen hibákról beszél az egyik válaszoló mert nekem 3 éve van xboxom és eddig egy hiba sem volt...JA ÉS AZ ONLINE BIZTONSÁGHOZ ANNYIT HOGY A MÚLTHÓNAPBAN 2-SZER IS ELLOPTÁK TÖBB MILLIÓ PS FELHASZNÁLÓ ADATAIT BELE ÉRTE A BANKSZÁMLA SZÁMOKAT ÉS EGYÉB SZEMÉLYES ADATOKAT! De erről nyílván tud a kérdező hiszen óriási botrányt kavart! Lécc eredményt ha döntöttél ;)

2011. júl. 6. 22:23
 17/25 anonim ***** válasza:
28%

Előző:

Kifogtál egy jó példányt, de ennyi erővel te is hallhattál arról, hogy rengeteg box meg folyton meghibásodott.

Sony-nak ciki, hogy meghack-elték (és semmi fontosan sem tudtak megszerezni, szóval egy felhasználó sem volt bajba, ez tényleg csak ciki), de az M$-nek meg ciki, hogy évekig szar, hibásan gyártott konzolt adott ki.

Melyik a cikibb? 1 hónapig egy hack miatt égni, vagy évekig egy szar gyártása miatt?

2011. júl. 7. 11:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy sok Xbox 360 meghibásodot, de:

1. A meghibásodás odafigyeléssel elkerülhető lett volna

2. CSAK a SIMA Xbox 360 tud meghibásodni, a SLIM NEM, és magyasországon mára már inkább a Slim modellekből van több

a boltok polcain.

2011. júl. 7. 15:56
 19/25 anonim ***** válasza:

(előző hozzászóló vagyok)

Azt még hozzátenném, hogy a Kinect sokkal jobb, mint a PS Move, márcsak azért is, mert az egy EREDETI ötlet, a Move csak a Wii Remote utánzata, ráadásul csúnya, és leginkább egy műf*szra haszonlít.

Az árakról már ne is beszéljünk...

2011. júl. 7. 15:58
 20/25 Csicsek Zoltán ***** válasza:

szóval eredeti ötlet mi? az ilyeneket úgy utálom! rögtön utána se néz meg semmi, hanem tudja, hogy neki van igaza.

egyébként elmondanám, hogy van egy olyan konzol, hogy ps2(nem tudom ismered-e, egy "kisebb" játékkonzol: csak 100 000 000 példányt adtak el belőle, ha jól tudom) és ahhoz a konzolhoz 1999-ben született egy kamera amit 2003-ban már forgalmaztak:ez az eyetoy. tehát ebből az következik, hogya sony az xbox ésa nintendo-nál is hamrabb készítette el saját mozgásérzékelős rendszerét!

2011. júl. 7. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!