XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?
360... Könnyebb kezelni, kényelmesebb kontroller, lehet flasheltetni -> nem kell megvenni hozzá a játékot 15.000-ért
több játék... Remélem tudtam segíteni :)
22:18
Te megint egy ember vagy mivel ps3 megjelenéskor egy játék újonnan 10 ezer Ft!
Hogy melyik a jobb controller ez emberfüggö!
Már mind kettö gépen lehet ingyen letöltött játékokkal játszani!Szóval ezzel már nem tudnak "védekezni" az Xbox pártiak hogy az Xbox 360 Flashelhetö!
A kérdezönek azt meg kellene néznie egy melyik exkluzív játékok érdekoik jobban!
Vegyük a PS3 exklúzív tavaly megjelent KILLZONE 2-t ami egyszintü a jövöre megjelenö Crisys 2 grafikájával!De ugyanakkor jövöre jön a KILLZONE 3 ami még szebb lesz a 2-nél vagyis akkor a Crisys 2-nél is!
PS3 exklúzivokrol tömören ennyit!:D
Jah és még annyit hogy már 2 PS3 exklúzív alapötletét "elopták" fejlesztö csapatok!
Szóval a PS3 exklúzív nem lehetnek rosszak!
08:41
Elírtam:
"Le mardt ember vagy!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!