Max 13 egy játék, használtan viszont már 3-5k-ért megveheted a jókat.
Ha még ennyiért is sok, és képes vagy lemondani a multiról lehet flashelni.
Amúgy ha kiegészítő (Move/Kinect) nélkül nézzük a PS3 jobb, kiegészítők szerintem feleslegesek, de ha bejön a Kinect vegyél boxot, bár az újakat már ott is nehéz feltörni.
2012. jan. 10. 19:09
63/94 Alex0126 válasza:
Köszi, Ps3 slimet veszek, mindenki mondja h a ps3 an jobb a grafika, és jobbaj a játékok. És menyi a chipelés?
2012. jan. 11. 13:56
64/94 anonim válasza:
Nem jobb a grafika, az exkluzívok között talán van 1-2 jobb cím, chippelni pedig nem lehet (és nem is kell).
2012. jan. 11. 14:16
65/94 anonim válasza:
Grafika tényleg nem jobb, vagy legalábbis nem számottevő, pár exkluzív játék (Heavy Rain, Uncharted, stb) amin tényleg látod, hogy ez igen.
Chipelni nem lehet, csak flashelni.
Viszont ha valamelyik ps3 flashelhető, azt direkt fel szokták tüntetni, (3.55/CFW/hasonló szavakkal), és kb +20k-ért adják a gépet (de akkor már fel is van törve)
2012. jan. 11. 17:17
66/94 Alex0126 válasza:
De azért jobban megéri a ps3 mint az Xbox360 ?
2012. jan. 11. 20:51
67/94 Dzsugaswily válasza:
quára nem ujjab a ps3 mint az xbox360slim! az xbox360slim ujabb!! egyáltalán nem szebb a grafika! a ps3nak sokkal jobban elvantorzulva mint az xboxnak nekem van mind2! azóta megvettem a ps3-at haveromtól és rá**sztam! LEDES FULLHD tv-nk van és annak a legszebb a képe tv közül! de összehasonlitottam a ps3nak sokkal szarabul van kidolgozva a grafikája mint az xboxnak! szval én sztem a 2 közül xbox360slim jobb! azért nem bánom hogy megvettem haveromtol a ps3-at mert legjobb barátom aztán 30k-ért ideadta!! :) szval xbox360slim jobb am elvittem chipelöshöz! mert a playstationokat csak chipelni lehet a xboxot meg flashalni a PS3 CHIPELÉSE: 35000FT ugyhogy rohadtul nem éri meg a ps3... márcsak ebből a szempontól is de ha van xboxod és nem hiszel akkor szerezd meg haverodtol 30k-ért annyit megér...
2012. jan. 12. 17:16
68/94 anonim válasza:
Jajj de hiányzott már ez a fogyatékos, felüdíti az ember napját, ha ennyi gyökérséget ilyen kis helyre zsúfolva olvashat. :D
2012. jan. 12. 17:38
69/94 anonim válasza:
@Alex0126
A D... gyerekre ne hallgass, bár szerintem ha ránézel a kommentjére erre magadtól is rájössz.
Amúgy összességében igen, jobban megéri.
Még ha nem is nézzük, hogy melyikre milyen játékok vannak (amelyik kört szintén a PS3 nyerné), akkor elég csak azt megemlítenem, hogy blu-ray lejátszó.
Ha már csak a legalja, legolcsóbb blu-ray lejátszót nézzük az is 20k-tól indul, ps3 meg csak 5 ezerrel (sem) drágább, mint egy box.
Plusz ingyenes multiplayer, jobb multimédiaképességek, ár/érték aránya ezerszer jobb.
2012. jan. 12. 21:23
70/94 Alex0126 válasza:
Kösz a tanácsokat, megvettem mind a 2ot az xbox360 slime kinectel, és Ps3 slime 320 gb move al.
minda 2 jo , de sztem a boxba kicsit sötétebbek a fények, letöltöttem az asuras wrath demoját box ra nagyon jooo!!!!
a ps3 at 5ezer ért chipelték. A ps3 volt 76e mindenestol a box 68.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!