XBOX 360 Slim-et, vagy PS3-at vegyek? Próbáljatok "meggyőzni" mind a két oldalról! Nem tudok dönteni még soha nem játszottam egyikkel se, melyik jobb?
Nekem Xbox 360 slim-em van és az nem igaz hogy a mmicrosoft-osok ne csináljanak semmi újat, mert pl. az igaz hogy korábbi Xbox-oknál túlságosan felforrósodott meg hangosabb volt, de a slim-nél már megcsinálták mindkettőt és tapasztalatból tudom, meg amikor vettem az 576-ban ott is mondta az ürge h szerinte is jobb mint a ps3.
Annyira csöndes hogy nem is lehet hallani szinte.
Egyébként meg arról annyit hogy melyik meddig bírja, mert attól függ szerintem hogy hogy bánnak vele, én nagyon vigyázok minden cuccomra és minden sokáig bírta eddig bármim volt, am ott aki írta visszább hogy nem is igaz az a videó, az tényleg nem is pislogott az csak egy kép volt beszúrva. Azzal a vidivel csak azt akarják sujkolni hogy jobb a ps.
Előző:
Ne érveljünk wikipediaval, SOHA.
És nem a hardveren múlik a grafika (mellesleg nincs nagy különbség, PS3-nak jobb proci, blu-ray, de annak semmi köze a grafikához, stb, X360-ba meg jobb a VGA).
Grafikára kb hasonló, PS3-nak árnyalatnyival jobb a grafikája, de alig észrevehető (viszont 3D tartalmakba erősebb)
az xbox360(slim) sokkal jobb!
1. nem 50000ft a flahaelése hanem 10kft
2. szebb grafika az xboxnak föleg ha HDMI kábellel nyomod!
3. erősebb
4. kontorllerje sokkal jobban fogható kezelhető!!
5. van hozzá kinect! amin még élvezetesebb a játék!
ps3:
40-50000ft aflashaelése----->kiírt játék
2. a sony arra nem volt képes hogy a ps2 és a ps3 kontrollerje ugyan az -.- csak nem vezetékes!,
3. a ps3nak is van ilyen kis webkamera vagy mi de az 1 kalapsz**! szval sztem xboxot vegyé!(fekete slime-t!)
voltam a : media markt-be, flashalönél,+ 1 helyen mindenhol azt mondták hogy ö inkb. xboxot venne! am az aki azt mondta hogy hogy a ps3mnak jobb a grafika nagy hazugság mert az xboxnak egy picivel szebb ha meg xboxhoz HDMI kábellel nyomod akkor láthatóan szebb ez most csak sima kábel az xboxnál de még igy is jobban ki látszik dolgozva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!