Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?
Figyelt kérdés
Már vagy egy-két éve szeretnék nagyon egy iphonet.mondtam már anyáéknak de nem akarnak venni...most lg telóm van és már nagyon utálom...most ejtettem le kb egy hete és be is tört..mindig vigyázok a telefonomra még soha nem hagytam el.nagyon szertnék egy iphonet ....ez minden vágyam ..hogyan vegyem rá őket?nem vagyok egyáltalán elkényeztetve...sőt,erre a telóra us ÉN gyűjtöttem össze a pénzt...írjak egy levelet? Arra gondoltam hogy karácsonyra ezt kérem...annyira szeretném. Pls irjatok ötleteket2016. jún. 8. 18:36
81/88 anonim válasza:
van akinek telik rá, van akinek az iphone 6splusz ára annyi, mint az átlagembernek a legolcsóbb gombos telefon. Amúgy meg lehet van laptopja. Vagyis én magamból indulok ki: Van laptopom, tabletem, számítógépem, jogsit érettségire kapok, kocsit meg nagy eséllyel anyuékét fogom megkapni. Így hacsak nem házra szeretnék gyűjteni... Senki sem tudhatja a kérdező anyagi helyzetét vagy bármit róla, és nem is ez a lényeg. Azt kérdezte milyen észérvekkel lehet rávenni a szüleit, hogy vegyék rá, mert azért elhiszem, hogy egy kicsit rémisztő az ára egy telefonért.
82/88 anonim válasza:
A válaszaiból itélve azért nincsenek olyan szinten, mint te kedves 81. És ha majd felnősz, átértékeled a pénz értékét. :) Én felnőtt fejjel nem vennék ennyire drága telefont, pedig megtehetnép. A gépem is csak azért került többe, mert azon dolgozom :)
83/88 anonim válasza:
Akkor nézz körbe jobban.
Az iPhone ahogy régebbi lesz, lelassul és az új frissítések is lassítani fogják. Ezt akarja elérni a gyártó. De vedd nyugodtan, legalább megy a pénz.
84/88 anonim válasza:
A Samsung és Apple termékeket kerüld.
85/88 anonim válasza:
aki nem szegény az tud venni iphonet aki nem vesz az vagy nem akar vagy szegény
nekem iphone 6s em van
11L
86/88 anonim válasza:
Utolsó, ettől nem leszel okosabb
87/88 Kiss_Réka válasza:
Sehogyan! Nekem is azt mondták, hogy ha megendgedi a pénzünk akkor kaphatok egyet. Szóval ha elérjük azt a bizonyos szintet a pénzmennyiségben akkor kapok. Addig pedig maradok a Huawei-nél. Ajánlom a Huawei P9 Lite-ot, olcsó és jó.;)
88/88 anonim válasza:
Megértelek!Nekem se engedik a szüleim nagyon ragaszkodnak a kínai szar telefonokhoz 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!