Hogyan gyözem meg a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6s-t?
És minél használnál többre egy ilyet, mint egy 6-t? vagy 5S-t?
200 ezer feletti telefonról beszélünk.
Először is írj normálisan (én is telefonról írok, és biztosan vannak benne elütések, de a te alkotásod az borzasztó)
Tisztában kell lenned az anyagi helyzetetekkel. Ha a szüleid nem tudnak neked iphone 6s-t venni, akkor nem is fognak.
Ha meg tudják venni, akkor pedig a jegyeiddel lehetsz majd a legmeggyőzőbb. Mondd el, hogy erre vágysz, beszéljétek meg, és az utolsó szót úgyis ők fogják kimondani.
Továbbá: iphone 4-et ne vegyetek. Ha csak az opció, akkor inkább tegyél le az iphone-ról. Akkor válassz abban az árban valami normális telefont (pl: egy lumia, vagy egy jobb android). Ha a telefont hasznalni akarod, és nem menőzni vele, akkor jobban jársz. Iphone-t csak akkor vagyetek, ha minimum (!!) egy 5s belefér.
12 évesen...lol...150e+ telefon...látszik semmit tudsz még a pénzről...
de tényleg amúgy minek ez neked? azon kívül, hogy az óvodában villoghatsz vele, aztán majd a nagycsoportosok kiverik a kezedből :D
mondj egy olyan észérvet, ami miatt neked kell egy ilyen telefon...
#7: az igen! Játsszon csak Csörgővel a gyerek:
[link] :D
Kérdésre válaszolva: SEHOGY ... és SEHOGY!!!
Én sem tudok egyetlen okot sem, miszerint egy 12 éves gyereknek 250 ezer forintos telefon kéne. Tudod te mennyi az? Van aki egész hónapban nem keres annyit. Tisztában vagy a pénz értékével?
Mire használnád? Menőzni a többi takonypóc előtt?
Meg 3 nap alatt tönkrevágni?
A szüleid még így is nagylelkűek voltak a 4-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!