Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem egy új telefont?
Egyetlen nagy vágyam van. Mégpedig egy Lenovo A536 okostelefon.A mostanit azert nem szeretem(Nokia Lumia 630),mert nincsen előlapi kamerája,ami nagyban nehezíti a selfie-ket,és nem androidos,tehát nem Google Play Áruháza van,ezáltal egy csomó mindent nem lehet letölteni,amit nagyon sajnálok,mert szeretem az alkalmazásokat.
Jó tanuló vagyok,az átlagom 4-es,sokat segítek a szüleimnek(értsd:házimunka),szóval egy szavuk sem lehet azzal kapcsolatban,hogy nem segítek nekik,néha kicsit flegma vagyok velük,de ezt jóva szoktam tenni.Szerintem örülhetnek,hogy ilyen gyerekük van.
Azt mondják,hogy nem biztos,hogy megkapom a fentiekben említett mobiltelefont.Ahhoz,megkapjam el kell adni a mostanit,és talán anyukámét is. Én nem bánom,ha eladjuk.Semmire se vágyom jobban.
Régóta szeretném megkapni,de leginkább azóta,hogy elmondtam valakinek,hogy ezt szeretném és ez az illető rá egy hétre negkapta a szüleitől csak úgy!Ezzel a bizonyos személlyel ez óta az eset óta nem állok szóba.
Tényleg nagyon szeretném megkapni ezt a telefont!
Pénzt nem tudok gyűjteni rá,mert nem nagyon kapok zsebpénzt.Hogyan vegyem rá a szüleimet,hogy vegyék meg nekem????Mielőbbi válaszokat kérek!Köszönöm előre is!
Egy valamkre nincsen szükségem:arra,hogy olyan válaszok NE jöjjenek,hogy:"minek neled okostelefon 12 éves létedre?" és társai!
12/L
☺
"el kell adni a mostanit,és talán anyukámét is"
Adjátok el a kocsit meg a macskát is. Mégiscsak vérlázító, hogy nem hajlandóak megvenni azt a szaros telefont.
"Ahhoz,megkapjam el kell adni a mostanit,és talán anyukámét is."
Anyád adja el a telóját, hogy te rivalizálj másokkal :)
"Ezzel a bizonyos személlyel ez óta az eset óta nem állok szóba. "
Elég komoly gondok vannak nálad, de nem telefon ügyileg, hanem agyilag.
van olyasmi hogy családi kapcsolatok kategória nem? ennek ott lenne a helye szerintem...
vagy troll, vagy egy nagyon okos, érett kislány vagy, aki biiiiiiiiiiiiiiiiiztos megérdemli :D
mindig jókat lehet ezen az oldalon szórakozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!