Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?
Bár már lement ez a kérdés, azért én is válaszolnék
Miért lehordani ennyire bárkit is? Nem vesznek neki a szülei iphone-t, akkor tuti szegények? Én is szeretnék egyet, szintén saját pénzből, nekem sem engedik meg. Azért még próbálkozzunk:
-Szükséges egy új telefon, mert ez már elavult, törött
-Jól tudjátok, hogy vigyázok a dolgaimra, nem történne vele semmi
-Megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, hogy segítsek itthon
-Tudom, hogy szerettek, értékelem is amit értem tesztek, de gondoljatok bele. Van egy szoba, ahová be vagytok zárva többi 160 emberrel. Mindenkin szandál van, rajtatok meg sportcipő. Melegetek van, büdösök vagytok, kilógtok a sorból...
-egy embert már a külseje miatt ítélnek meg. Tudom, általánosítás, de ez igaz. Annyit érsz a másik szemébe, amennyid van. Lenéznek, ha nem ájfonod van
Engem támadjatok, én adtam ötleteket. Tudom, hogy van egy két pofátlan is közte, de ez van.
1 Mindenkinek ájfonja van a sulidban(nem írtad hol, csak gondolom), csak neked nincs? Hova jársz te?
2 "Lenéznek ha nem ájfonod van" Megint csak. Hova jársz te, hogy ilyen hülyén gondolkodnak az osztálytársaid? Én 15 éves gimnazista vagyok, és egy osztálytársam sem gondolkodik ilyen hülyén.
+1 Miért van az hogy mindig csak az a hasznos válasz a kérdező szempontjából, ami vele ért egyet? Bármilyen hülyeség is legyen az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!