Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hogy vegyem rá a...

Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?

Figyelt kérdés
Már vagy egy-két éve szeretnék nagyon egy iphonet.mondtam már anyáéknak de nem akarnak venni...most lg telóm van és már nagyon utálom...most ejtettem le kb egy hete és be is tört..mindig vigyázok a telefonomra még soha nem hagytam el.nagyon szertnék egy iphonet ....ez minden vágyam ..hogyan vegyem rá őket?nem vagyok egyáltalán elkényeztetve...sőt,erre a telóra us ÉN gyűjtöttem össze a pénzt...írjak egy levelet? Arra gondoltam hogy karácsonyra ezt kérem...annyira szeretném. Pls irjatok ötleteket

2016. jún. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim válasza:
20L
2016. jún. 22. 18:56
 42/88 A kérdező kommentje:
Hát...őszintét szólva....egyet értek.....tudom ...gáz vagyok..
2016. jún. 23. 10:11
 43/88 anonim ***** válasza:
Tènyleg gáz vagy. Most hogy ezt elismerted, kell mèg az ájfon?
2016. jún. 23. 12:45
 44/88 A kérdező kommentje:
Nem....
2016. jún. 23. 18:30
 45/88 anonim ***** válasza:
Akkor már nem is vagy annyira gáz.
2016. jún. 24. 13:58
 46/88 anonim ***** válasza:
64%

Bár már lement ez a kérdés, azért én is válaszolnék

Miért lehordani ennyire bárkit is? Nem vesznek neki a szülei iphone-t, akkor tuti szegények? Én is szeretnék egyet, szintén saját pénzből, nekem sem engedik meg. Azért még próbálkozzunk:

-Szükséges egy új telefon, mert ez már elavult, törött

-Jól tudjátok, hogy vigyázok a dolgaimra, nem történne vele semmi

-Megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, hogy segítsek itthon

-Tudom, hogy szerettek, értékelem is amit értem tesztek, de gondoljatok bele. Van egy szoba, ahová be vagytok zárva többi 160 emberrel. Mindenkin szandál van, rajtatok meg sportcipő. Melegetek van, büdösök vagytok, kilógtok a sorból...

-egy embert már a külseje miatt ítélnek meg. Tudom, általánosítás, de ez igaz. Annyit érsz a másik szemébe, amennyid van. Lenéznek, ha nem ájfonod van

Engem támadjatok, én adtam ötleteket. Tudom, hogy van egy két pofátlan is közte, de ez van.

2016. júl. 3. 22:26
 47/88 A kérdező kommentje:
Szia!köszönöm a válaszod,ez legalább egy értelmes hozzászólás volt :D hány éves vagy?
2016. júl. 5. 09:29
 48/88 anonim ***** válasza:
91%

1 Mindenkinek ájfonja van a sulidban(nem írtad hol, csak gondolom), csak neked nincs? Hova jársz te?

2 "Lenéznek ha nem ájfonod van" Megint csak. Hova jársz te, hogy ilyen hülyén gondolkodnak az osztálytársaid? Én 15 éves gimnazista vagyok, és egy osztálytársam sem gondolkodik ilyen hülyén.

+1 Miért van az hogy mindig csak az a hasznos válasz a kérdező szempontjából, ami vele ért egyet? Bármilyen hülyeség is legyen az?

2016. júl. 5. 12:57
 49/88 anonim ***** válasza:
100%
Ha vigyázna rá, nem törte volna el.
2016. júl. 5. 18:19
 50/88 anonim ***** válasza:
kaptam egy drágább telefont, apám kólába rakta, szétment az aksija, túl forrósodott, széttört a műanyag hátlapja. speciál nem az én hibám volt
2016. júl. 5. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!