Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?
Nem hinném hogy annyak 12mp kamerája van stb..észlény.
egy kamera minosege nem az megapixeleken mulik..észlény.
Első válaszoló vagyok.
Én mérnökinformatikus hallgató vagyok az egyetemen. Röviden tömören az IPhone az egyik legrosszabb ár/érték arányú telefon a piacon. Nem leszel tőle menőbb, se több se kevesebb. Iphone-t Magyarországon nem éri megvenni mert egy 100Ft-os telefon már tudja azt amit az Iphone 6 250 ezerért.
Nézz körül jobban a piacon, illetve azért az eszedet is használd, gondolj bele mennyit kell dolgozni egy Iphone-ért itt nálunk Magyarországon.
És ami az egyik legfontosabb, amiért én nem vennék neked Iphone-t a szüleid helyébe. 14 éves vagy és nagyon hülyén nézne ki, hogy egy kislány 250ezerFt-os cucokkal járkál. A másik, hogy meg se tudnád védeni, simán kikapják a kezedből.
Akkor komolyan válaszolok, ha tényleg komoly a kérdésed.
Szóval először is az a kérdés, mi az az ok, amiért neked pontosan egy Phone 6 kell és más telefon nem felel meg. Pl. mi az a szolgáltatás, ami más telefonnal nem tudsz elérni, de számodra feltétlenül szükséges. Mérlegeld, hogy ez a feature megéri-e azt, amibe kerül illetve hogy nem létezik-e ennek számodra megfelelő, ám kevésbé költséges alternatíva. Ha nem találsz ilyet, akkor a szüleidnek fejtsd ki világosan, mi az a számodra elengedetetlenül szükséges feltétel, ami kizárólag az a típus képes teljesíteni, és hogy ez miért olyan elengedhetetlenül fontos számodra, ami miatt feltétlenül egy iPhone 6-ot kell venniük. Amennyiben értelmes okot tudsz prezentálni és a szüleid vannak olyan intelligesek, hogy ezt felfogják, valamint tényleg megengedhetik maguknak, akkor nagy valószínűséggel meg is fogod kapni.
Köszönöm szépen az utolsó 3 válaszilónak :)
Köszi
Jesszusom! -.-"
14 éves vagy és ennyi eszed van? Tudod ha 14 évesen ennyire nem tudod érezni a pénz értékét és, hogy meg kell érte dolgozni, akkor még az se kéne befolyásoljon, hogy X-nek meg Y-nak olyan van.
Szánalmas a mostani tizenéves generáció igen nagy százaléka!
Nem veszitek észre, hogy a reklámok és a társadalom befolyásolása által tömegcikkek lesztek. Olyanok vagytok mint a birkák, mentek a többi után, és a saját szükségleteiteket, valódi igényeiteket figyelembe se veszitek.
Nincs bennetek semmi egyedi legyen az, akár egy hobbi, akár öltözködés, telefon, kedvenc időtöltés, érdeklődési kör. Mindenki az okoskészülékek felett pötyögtet non-stop.
AZ ÉLET NEM HABOS TORTA! Higyjétek el nem csak a ti életetek nehéz, olykor-olykor nyomorúságos. Igen, ezt lájátok a facebookon, instagrammon, hogy mindenkinek milyen szép és jó, önelégült postok, képek az új cipőről, a nyaralásról, szelfi az új ájfónnal apucika pénzéből. De azt mikor látod kiírva, hogy kettes lett a bizim, dolgozni voltam, segítettem a házimunkába stb. Mindenki csak a jódolgokat hozza nyílvánosságra, és mivel csak a tökéletességet látjátok, szinte ti magatok depessziósak lesztek, ha valami kevésbé jó dolgot kell csinálnotok.
Szánalom!
Tudnék még írni rengeteget, de úgyis mintha a falnak mondanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!