Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hogy vegyem rá a...

Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?

Figyelt kérdés
Már vagy egy-két éve szeretnék nagyon egy iphonet.mondtam már anyáéknak de nem akarnak venni...most lg telóm van és már nagyon utálom...most ejtettem le kb egy hete és be is tört..mindig vigyázok a telefonomra még soha nem hagytam el.nagyon szertnék egy iphonet ....ez minden vágyam ..hogyan vegyem rá őket?nem vagyok egyáltalán elkényeztetve...sőt,erre a telóra us ÉN gyűjtöttem össze a pénzt...írjak egy levelet? Arra gondoltam hogy karácsonyra ezt kérem...annyira szeretném. Pls irjatok ötleteket

2016. jún. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
77%
Menj el éjszakánként szenet lapátolni, és megtanulod a pénz értékét.
2016. jún. 8. 18:58
 12/88 anonim ***** válasza:
47%
sarok?
2016. jún. 8. 19:00
 13/88 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy ha a szüleid kiadnak 250 ezer forintot egy IPhone 6S-ért akkor mit fogsz enni...úgy hallom 3-an vagytok testvérek. Másik kettő le van szarva egy IPhone-ért?

Ha meg az összegyűjtött pénzedet akarod erre elkölteni..hát akkor nagy hülye vagy.

Nah heló

2016. jún. 8. 19:09
 14/88 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk szegenyek lenne mit ennünk meg akkor is ha 400.000-ret kene kiadni...
2016. jún. 8. 19:11
 15/88 anonim ***** válasza:
94%
úgy hogy adsz nekik annyi pénzt amennyiből kijōn a telefon
2016. jún. 8. 19:17
 16/88 anonim ***** válasza:
91%

Dolgozz meg érte, pl. ajánld fel, hogy jó leszel és elvégzel otthon mindenféle házimunkát. Ha szüleid megtehetik, akkor talán belemennek.

Amúgy nem lenne elég neked egy 16GB-os iPhone SE? Olcsóbb, mint a 6s és funkcionalitásban sem szenved hátrányt! Nekem is SE telefonom van.

2016. jún. 8. 19:34
 17/88 anonim ***** válasza:
83%

Szóval azért utálod a tesóid, mert emiatt nem kapsz ájfónt? Hát bmeg egy korcsoport vagyunk, de én előbb vágnám fel az ereimet, minthogy ilyeneket mondjak. Dolgozni nem tudsz 14 évesen szval ezt cseszheted.

Nőlj fel, és gondolkodj már el azon, hogy miket mondasz! Meg becsüld meg jobban a pénzt mert negyed milliót nem lehet csak úgy farzsebből kihúzni. Ban aki 3 hónapig ennyi pénzből él, te meg egy hülye telefonra elbsznád...

14/f

2016. jún. 8. 19:46
 18/88 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jún. 8. 19:49
 19/88 anonim ***** válasza:
65%
Szívesen, máskor is!
2016. jún. 8. 20:40
 20/88 anonim ***** válasza:
59%
Azért akarsz ájfont mert a többi hülyének is az van? Más jó nincs benne. És mi van ha menő vagy? Attól miben lesz más az életed?
2016. jún. 8. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!