Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?
Amúgy ha a szüleid kiadnak 250 ezer forintot egy IPhone 6S-ért akkor mit fogsz enni...úgy hallom 3-an vagytok testvérek. Másik kettő le van szarva egy IPhone-ért?
Ha meg az összegyűjtött pénzedet akarod erre elkölteni..hát akkor nagy hülye vagy.
Nah heló
Dolgozz meg érte, pl. ajánld fel, hogy jó leszel és elvégzel otthon mindenféle házimunkát. Ha szüleid megtehetik, akkor talán belemennek.
Amúgy nem lenne elég neked egy 16GB-os iPhone SE? Olcsóbb, mint a 6s és funkcionalitásban sem szenved hátrányt! Nekem is SE telefonom van.
Szóval azért utálod a tesóid, mert emiatt nem kapsz ájfónt? Hát bmeg egy korcsoport vagyunk, de én előbb vágnám fel az ereimet, minthogy ilyeneket mondjak. Dolgozni nem tudsz 14 évesen szval ezt cseszheted.
Nőlj fel, és gondolkodj már el azon, hogy miket mondasz! Meg becsüld meg jobban a pénzt mert negyed milliót nem lehet csak úgy farzsebből kihúzni. Ban aki 3 hónapig ennyi pénzből él, te meg egy hülye telefonra elbsznád...
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!