Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hogy vegyem rá a...

Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?

Figyelt kérdés
Már vagy egy-két éve szeretnék nagyon egy iphonet.mondtam már anyáéknak de nem akarnak venni...most lg telóm van és már nagyon utálom...most ejtettem le kb egy hete és be is tört..mindig vigyázok a telefonomra még soha nem hagytam el.nagyon szertnék egy iphonet ....ez minden vágyam ..hogyan vegyem rá őket?nem vagyok egyáltalán elkényeztetve...sőt,erre a telóra us ÉN gyűjtöttem össze a pénzt...írjak egy levelet? Arra gondoltam hogy karácsonyra ezt kérem...annyira szeretném. Pls irjatok ötleteket

2016. jún. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:

59-es.

Képzeld el (remélem ezzel nem lesz gond, ha igen, kérd szakember segítséget) pesti iskola és nem vidéki. 14 évesen ne ajfonozzon. Szevasz, puszcsa

2016. júl. 18. 13:01
 72/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha ennyi idősen ilyen telefonja van csak feleslegesen költi a szülei pénzét rossz telefonra.
2016. júl. 18. 14:07
 73/88 anonim ***** válasza:

Szerintem nem te fogod megmondani, hogy ájfonozzon-e vagy sem:) de azért ez aranyos volt, jót röhögtem rajta:*

Minőségi telefon. Tapasztalatból. Jó, oké. Vigyázni kell rá eszméletlenül, mert könnyen törik, de megéri.

2016. júl. 18. 22:31
 74/88 anonim ***** válasza:
38%

Megéri? Árából már jó androidos vagy windowsos telefont lehet venni, de még egy jó laptop is kijön belőle.

Aha, full Megéri. :D

2016. júl. 19. 11:59
 75/88 anonim ***** válasza:
0%
egy jo Androidost😂😂😂 milyenre gondoltal? En meg nem talalkoztam vele, pedig eleg sok minosegi telefon megfordult a kezemben....az Iphone az mas. Nincs beprogramozott futam ideje....
2016. júl. 19. 12:25
 76/88 anonim ***** válasza:
89%

"Árából már jó androidos vagy windowsos telefont lehet venni"...

De akkor már nem mindegy, hogy mit vesz? :o

2016. júl. 19. 12:28
 77/88 anonim ***** válasza:

Galaxy s7, HTC 10, ZTE Axon 7 csak hogy párat említsek :). Persze az iphone is jó, de elmúlt már az az időszak, hogy magasan veri az ios a droidot. Persze majd meglátjuk, milyen lesz az i7, lehet hogy tudás terén a földbe tiporja a csúcsAndroidot:)

De ennyi pénzért szerintem a leglogikusabb még mindíg egy laptop... Ennyiért elég jót kapni.

2016. júl. 19. 12:29
 78/88 anonim ***** válasza:
100%
gépre vagy jogsira senki nem akar gyűjteni?
2016. júl. 19. 12:41
 79/88 anonim ***** válasza:
63%
Persze, majd laptoppal fog telefonáni.
2016. júl. 19. 12:42
 80/88 anonim ***** válasza:
100%

Egy 10 ezres nokiával is lehet telefonálni. És szerintem egy laptopto sokkal jobban ki lehet használni (ennyi pénzért játékok terén is) mint egy szaros telefont. De istenem!

Ki szerint jó tötlet 250ezerért telefont venni?? Most komolyan! Még oké lenne, ha egyáltalán telne rá, de így...

2016. júl. 19. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!