Szerintetek hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy iphone 6-ot?
59-es.
Képzeld el (remélem ezzel nem lesz gond, ha igen, kérd szakember segítséget) pesti iskola és nem vidéki. 14 évesen ne ajfonozzon. Szevasz, puszcsa
Szerintem nem te fogod megmondani, hogy ájfonozzon-e vagy sem:) de azért ez aranyos volt, jót röhögtem rajta:*
Minőségi telefon. Tapasztalatból. Jó, oké. Vigyázni kell rá eszméletlenül, mert könnyen törik, de megéri.
Megéri? Árából már jó androidos vagy windowsos telefont lehet venni, de még egy jó laptop is kijön belőle.
Aha, full Megéri. :D
"Árából már jó androidos vagy windowsos telefont lehet venni"...
De akkor már nem mindegy, hogy mit vesz? :o
Galaxy s7, HTC 10, ZTE Axon 7 csak hogy párat említsek :). Persze az iphone is jó, de elmúlt már az az időszak, hogy magasan veri az ios a droidot. Persze majd meglátjuk, milyen lesz az i7, lehet hogy tudás terén a földbe tiporja a csúcsAndroidot:)
De ennyi pénzért szerintem a leglogikusabb még mindíg egy laptop... Ennyiért elég jót kapni.
Egy 10 ezres nokiával is lehet telefonálni. És szerintem egy laptopto sokkal jobban ki lehet használni (ennyi pénzért játékok terén is) mint egy szaros telefont. De istenem!
Ki szerint jó tötlet 250ezerért telefont venni?? Most komolyan! Még oké lenne, ha egyáltalán telne rá, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!