Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
79#:
Mindenki azzal foglalkozik, hogy meddig van a telefonokra támogatás, amikor semmi szükségem sincs rá. Legfeljebb 2-3 évig használunk/használok egy telefont, de teljesen jól megvagyok mindenféle frissítés letöltése nélkül. Mint már korábban is említettem nekem régebben egy Samsung Galaxy S Advance telefonom volt, és arra semmiféle támogatás nem érkezett, mégis kiválóan működött, de még most is jól működne, ha azt használnám (csak azért cseréltem le, mert már be kell ismerni, hogy nem valami friss modell, haladni kell, viszont el van rakva aranytartaléknak, ha csődöt mondana az újabb technológia). Nem tudom hogy mi szükség erre a hőn áhított támogatásra, hiszen 2 év alatt szerintem tökmindegy, hogy melyik verziónk van, így is úgy is jól működik.
A fentiekben leírtakat az Android operációs rendszert futtató készülékekre értettem, a WP-nél tényleg fontos a támogatás, viszont az iOS-nél is az lenne csak az a gond, hogy egy-egy verzióváltás sok MB-ba (akár GB-ba) kerül, nekem pedig egy iPhone 4S-em volt, 8GB-os tárhellyel... Nos, hát képzelhetitek, hogy pár kép/videó készítése illetve néhány alkalmazás letöltése után mennyi szabad tárhely maradt... Hát nem sok, tehát nem is töltöttem le 2 verzióváltás után az újabb frissítéseket.
80#:
Sejtem, hogy mi lehet a problémád. Az elején, amikor beüzemeljük a Lumiát felajánlja nekünk, hogy ha nem volt eddig Microsoft-fiókunk, akkor készítsünk egy újat. Ott írta, hogy ilyen fiók nélkül nem fogunk tudni alkalmazásokat letölteni az Áruházból, ha te nem hoztál ott létre fiókot, vagy nem jelentkeztél be egy már meglévő fiókkal, akkor ez lehet a probléma.
#82:
Én is ugyanezt írtam a 80#-as válaszolónak!
De hoztam lérte egy hotmail-ost
Microsoft fiók van létrw hozva akk mi lehet a baj???
Persze
Azon hosztam létre
De laptopon is fennvok
Azon állitottam át a korom mert szülői hülyeseg volt rajta de sikertelen a bejelentkezés!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!