Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
Értem, de nem nekem lenne a telefon, hanem anyumnak, aki nem csinál mást egy okostelefonon, csak telefonál, zenét hallgat, néha netezik, meg letölt 2 játékot és azon néha játszik. Szerintem ezekre bőven jó lenne ez a telefon is. Kár lenne neki 100 ezrekért csúcskategóriás telefont venni.
Nem ragaszkodok a Samsung Galaxy Trend Plus-hoz, tehát ilyen árkategóriában ("ipari hulladékok"), ha tudtok írjatok jobbat!
Mindenképp Android kell, Lumia-t biztos, hogy nem fogok senkinek se venni. Régebben volt egy Samsung Galaxy S Advance telefonom, amit eddig a legjobban szerettem. A "hulladéktól" annyira messze volt, mint Makó Jeruzsálemtől, pedig az egy 2012 januári telefon. A Trend Plus pedig 2013 novemberi. Nézegettem még őket, és a Trend 2 Duos telefon is nagyjából olyan, és hozzá lehet jutni
17 620 forintért. Szerintetek melyiket válasszam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!