Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
#22:
Nem tudom miről beszélsz, az S Advance-szel soha semmi komolyabb bajom nem volt, pedig min. 2 évig használtam. Szerintem ott te ronthattál el valamit, de ne nyissunk inkább erről vitát.
A lényegre térve:
Most azért egy kicsit megrendítettetek, hogy a WinPhone-t 2012-ben gyökeresen átalakították. Miután lemondtam (jó sz*r) Lumia 710-emről nem is foglalkoztam az egész WP-nal. Lehet, hogy akkor tényleg az volt a baj, hogy maga a 710 nem jó, régi, és még az átalakítások előtti telefon. Így belegondolva lehet, hogy mégis megpróbálhatnék venni anyumnak egy Microsoft Lumia 535-öt. 5", 5MP kamera elöl, hátul + hozzá lehet jutni 26 ezerért. Írjatok még erről a telefonról valamit, ami említésre méltó!
Még egy kérdés: az eddigi válaszolók közül volt már egyáltalán valakinek Trend 2 vagy Trend Plus telefonja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!