Maximum 60 ezerig milyen androidos okostelefont ajánlanátok?
maximum 60 ezret szánok rá.
melyik lenne a legjobb választás?
Tartósat akarok, és minnél jobbat hardveresen és minnél nagyobb kijelzőjűt. Wayteq talk 5H jó választás lenne?
vagy nagyon de nagyon max még 5 ezret teszek a 60 ezerhez.
Ebben az árban ott van már 60 ezeré az xperia M2 De tudásilag jobbnak tartom a wayteq telefont. Mert a wayteq 5.5" az M2 meg 4.8" és nekem fontos lenne a minnél nagyobb kijelző. Aztán az M2-hez TFT kijelző van írva, a wayteq-hoz meg IPS HD kijelző. Az M2 telefont abban találom jobbnak hogy nagyobb márka vagy befutottabb, és hogy a belső háttértás nem 4GB hanem 8 GB.
tudásilag a wayteq előnyösebb lenne szerintem meg a kijelzőjénél is az a 0.7" sokat számít, de a wayteq-nál kevesellem a 4GB tárhelyet.
Az xperia meg nagyobb tárhelyű, de drágább 10 ezerrel.
Akkor szerintetek melyik lenne jobb választás?
Moto G az annyira nem tűnik jónak.
Windowsosat meg nem akarok, androidos kellene.
Moto G sokkal jobb , mint a Waytek.
Szerintem is jobb lenne ebben a kategoriaban egy windows phone , vagy androidbol a MOTO G
pandawill.com
27 százalék áfa fogja az ingyen postát terhelni, de még így is sokkal jobban jársz, mintha Bármit megveszel belföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!