Milyen okostelefont ajánlanátok?
Eddig hagyományos készülékem volt,de kezd tönkremenni,ezért gondolkozok egy okostelefon vételén. Igazából már nagyon régen vettem a régi telefonom,és eddig nem foglalkoztam az okosokkal,ezért nem értek hozzájuk.
Amit szeretnék:
Ne legyen túl nagy (65x100-110 körülinél ne legyen nagyobb)
Dual sim-es legyen.
Ha jól láttam, a nokiának nincsenek dual simes telefonjai, a nokia x-en kívül? Az megéri?
Ahogy nézegettem,elsősorban a samsung telefonoknál láttam dual sim -es verziókat. A samsung-ok megbízható telefonok?
Max 100-120 ezerig gondolkozom,de az se baj,ha olcsóbb.
hát ha nincsenek olyan egetrengető elvárásaid csak hogy megbízható és dual simes legyen akkor ezt ajánlanám:
samsung telefont olyan embereknek ,mint pl én hogy absz igénytelen vagyok a trendeket tekintve...ebből adódóan 3-4 évig is képes vagyok használni egy modellt , nem ajánlanék
az androidos mobilokat hogy megbízhatóan használd, mindig tuningolgatni kell, meg utánna olvasni hogy mit hogy kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!