Maximum 100. 000 Ft-ért vennék okostelefont, melyiket ajánlanátok?
Android: Nexus 5, ha szoftver, LG G2, ha az üzemidő a fontosabb. Ha nem tartasz a márkától, akkor Xiaomi Mi3 vagy ha tudsz jó helyről rendelni, akkor Mi4.
WP: akármelyik, amelyik tetszik és megengedi a pénztárcád.
Köszönöm az eddigieket!
Azt elfelejtettem kiemelni, hogy androidban gondolkozom, és a képernyő ne legyen nagyobb 4,5"-nál.
Akkor nem igazán jöhet szóba semmi.
Ott az első generációs Moto G, nagyon jó telefon, de csak középkategóriás, 50k-ért vagy kevesebbért meg tudod venni. Viszont kamerája nagyon szar, szóval nem jöhet szóba.
Aztán ott van az Xperia Z3 Compact, ez már felsőkategóriás, nagyon jó, a legjobb "kis" telefon ami létezik, de biztos vagyok benne, hogy 100k-ért nem kapható.
Esetleg ott a Z1 Compact, ami ennek a régebbi változata, az se rossz, és lehet az már van ennyiért.
Más nincs, a gyártók már rég elbúcsúztak az 5" alatti telefonoktól (kivéve alsó/középkategóriában).
Valóban nagyobb méretben érdemes már gondolkodnom.
Igaz, nem említettétek, de most a Huawei Ascend P7-et néztem ki magamnak. Arról mi a véleményetek?
Annak nem zavarna az 5"-es képernyője?
Amúgy én is egy Xperia Z1 Compact-ot ajánlom, egyes netes oldalakon már lehet kapni 100k-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!