Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
ezeken iszonyat lassú a net, játékok laggolni fognak. ha nem is először, pár hónap múlva biztosan. Olvasd csak el az Árukeresőn a véleményeket.
Én már megjártam olcsó szamszunggal, anyukád is meg fogja ha ilyen vackokat veszel neki.
(egy Lumia 535 tulaj)
én is a 435-öt vagy az 532-őt ajánlom, nem értem mi a bajod velük
igen lehet...
"Hasznaltan es/vagy gari nelkul, fekete helyekrol"
nem hiába keról a Mediaba is 36 ezerbe és az Emagon is e körül van. persze ha nem kell a garancia..
Nos, ti azon veszekedtek, hogy van-e 26 ezer forintért Lumia 535, amikor elmondtam, hogy nem fogok venni ilyet.
El kell, hogy mondjam, hogy nekem személy szerint már volt IOS, Android és WinPhone oprendszerű telefonom is. Írta valaki, hogy mi a bajom vele. Nos, hát a 3 oprendszer közül ezt utáltam a legjobban. Tőlem ezek teljes mértékben távol állnak. Az IOS-szel még csak-csak meg lehet békélni, bár a kedvencemmé az se vált. Nálam az abszolút favorit az Android lett. Lehet, hogy most majd jönnek azok az okos gyerekek, akiknek éppen WinPhone-juk van és lehurrognak hogy azok hű de milyen jók. Nem érdekel... Kipróbáltam (majd' 1 évet szenvedtem vele), tudom milyen, és azt is tudom hogy soha többé nem fogok venni ilyet. Egyébként egy Nokia Lumia 710-em, egy iPhone 4S-em volt, és most egy Samsung Galaxy S6-om van.
Tehát, a lényegre térve, ha lehet akkor én még az alsókategóriás telefonok közül is az Androidosokra teszem a voksom.
De ahhoz, hogy meg is vegyem azt a Trend 2-őt (vagy Trend Plus-t), még magamnak se elég az, hogy én mire esküszök. Ezért utánajártam az egyik kedves ismerősömnél, akinek Trend Plus-sza van. Az ő tapasztalatai azok, hogy maga a telefon összességében nézve idézem,- "Nem rossz, ennyiért megéri, de kisebb hibái azért vannak". Külön megkérdeztem, hogy a telefon tényleg sokat fagyogat-e neki, de azt mondta, hogy már kb. 2 éve van meg neki, de sűrűn nem fagy.
Egyébként a telefonoknál a lefagyás nemes megállapításom szerint a felhasználók hozzá nem értése miatt van ugyanúgy, mint a számítógépeknél a vírusok betörése. Egyszerűen tudatos felhasználóknak kell, hogy legyünk és akkor az ilyen dolgok is elkerülhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!