Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
Figyelt kérdés
A kikötés az lenne, hogy ANDROID operációs rendszer legyen benne, és képernyője minimum 3,5"-os legyen. Még annyi, hogy mindenképp új telefon legyen.2015. júl. 8. 21:00
71/138 anonim válasza:
hehe, jobban jártál, hogy elfogyott :P
72/138 anonim válasza:
Ja jol jártal és örülök hogy jó mert nekem pénteken jön meg a lumia
73/138 A kérdező kommentje:
Hát most már soha sem tudjuk meg, hogy jobban jártam-e vagy nem (mert feltételezem, hogy neked eddig még nem volt Xperia E4-ed, tehát eddig sem tudhattad hogy mire mondod azt, hogy nem jó, de ha nincs igazam és mégis volt vagy van E4-ed, akkor vedd úgy hogy ezt nem is írtam le, mert ha jól emlékszem nem is kérdeztem meg, hogy van-e neked).
2015. júl. 23. 19:01
74/138 anonim válasza:
nem kell ahhoz birtokolni... elég tudni a specifikációját... ismerni a rendszerét.. az azon lévő alkalmazásokat, ram igényüket stb.... csak jártasnak kell lenni telefonok terén.. :D
75/138 A kérdező kommentje:
Nem olyan biztos az, hogy elég ha jártas vagy... :-)
Ehhez azért több kell.
2015. júl. 23. 21:34
78/138 anonim válasza:
A lumia meg az e4 tulajdonsagai nagyon hasonlitanak ugyanannyi ram-rom sőt egy kicsit erősebb a procija a e4nek 1.2<1.3 a lumiának sokkal jobb a előlapi kamera 2mpx<5mpx
Az aksi hasonló a windows alapu sztem jobb gyorsabb mint az android de azért nagyon hasonló a kettő
Én e4 et akartam de a gyakori kérdések miatt inkább a lumiát választottam
79/138 anonim válasza:
ezerszer jobban jártál a Lumiával. a Sony az ilyen alsókategóriás telefonjaitokat max. 1 évig támogatja. a Microsoft sokkal tovább
80/138 anonim válasza:
Na nekem megjött a lumia nafyon tetszik ajánlom mindenkibek de valamiért nemtok az áruházból tölteni azt irja sikertelen a belépés vagy vmi ha vki tudja mot csonáljak irja már meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!