Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?

Figyelt kérdés
A kikötés az lenne, hogy ANDROID operációs rendszer legyen benne, és képernyője minimum 3,5"-os legyen. Még annyi, hogy mindenképp új telefon legyen.

2015. júl. 8. 21:00
 101/138 anonim ***** válasza:
Utolso olvass vissza egy kicsit ><""
2015. júl. 28. 21:32
 102/138 anonim ***** válasza:
Nem úgy volt hogy anyukádnak veszed?
2015. aug. 5. 10:20
 103/138 anonim ***** válasza:

Tényleg mért kell neked megszokni ha anyukádnak kell?

Útközben elfelejtetted hogy nem neked kell?

Kamu kérdés?

2015. aug. 5. 17:27
 104/138 anonim ***** válasza:
Szerintem az
2015. aug. 5. 21:32
 105/138 anonim ***** válasza:
20%
Sokkal jobban jártál volna a Trend Plus-al :(
2015. aug. 5. 22:20
 106/138 anonim ***** válasza:
jaja nézhetnéd hogy fagy szét, meg akad állandóan
2015. aug. 5. 22:25
 107/138 anonim ***** válasza:
20%
Nem fagy
2015. aug. 5. 22:26
 108/138 A kérdező kommentje:

Előző kommentekre válaszolva:

Nem kamu kérdés, csak azért írtam, hogy "megszokni", mivel néha édesanyámmal telefont kell, hogy cseréljünk a közös vállalkozás, munkahely miatt.

2015. aug. 6. 14:42
 109/138 A kérdező kommentje:

Na, így 1 hónap után már azt mondom, hogy jó hogy alsókategóriás a Lumia 535. Annyira nem jó, mint amennyire ti istenítettétek. Már mondom is, hogy miért.

Először is a legfeltűnőbb probléma vele az, hogy a wi-fi jelet nem fogja rendesen, mint eddigi más eszközeim. Ez pedig egy eléggé idegesítő dolog, mivel erre minden nap szüksége van az embernek.

Következő az, hogy a hátlapot erőteljesebben megfogva recseg, ropog az egész telefon (igzából még normál használat közben is van egy-egy reccsenés), tehát az összeszerelés minősége elég harmatosra sikerült. A hátlapról még annyit, hogy csúszós műanyagból van, úgyhogy nem a legkellemesebb a fogása, illetve hajlamos csúszkálni a kezemben, ha mondjuk egy kézzel fogom.

A harmadik legszembetűnőbb probléma pedig az, hogy a Bluetooth majdhogynem csak dísznek van. Még másik telefonhoz kapcsolva is többször megszakadt a csalakozása (csak a névjegyeket, képeket akartam átrakni a régi telefonomról, na és hát időbe tellt mire sikerült), nemhogy külső hangszóró esetében.

És a végére még egy bónusz probléma, ami mégjobban megkeseríti a telefonnal való eltöltött időt. Maga, a telefon legfontosabb része, a képernyője. Többször vettem észre, hogy a képernyő csak szaggatottan érzékel, és ez leginkább görgetéskor érezteti a hatását (egyébként ezt a problémát nem csak én tapasztaltam). Ilyen hibát a mai mobilos piacon nem lehetne elkövetni még kisebb gyártóknál sem, nem hogy a Nokiánál/Microsoftnál.

2015. aug. 14. 13:26
 110/138 anonim ***** válasza:
ez van, le lett irva tobb helyen tobbszor h gond van a kijelzovel... ingyen kicserelik garancian belul, ezt a kort is siman megeri egy androidos szutyok helyett... nalam a wifi sokkal jobb mint az eddigi eszkozeimen, sose szakadozott stb... a bluetooth meg mas telefonokkal is problemas lehet, alapbol elegge halott szabvany mar... eddig egyik telefonomon sem volt tokeletes soha, mindig volt egy olyan masik telefon amivel problemazott, szakadozott stb
2015. aug. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!