Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
Tényleg mért kell neked megszokni ha anyukádnak kell?
Útközben elfelejtetted hogy nem neked kell?
Kamu kérdés?
Előző kommentekre válaszolva:
Nem kamu kérdés, csak azért írtam, hogy "megszokni", mivel néha édesanyámmal telefont kell, hogy cseréljünk a közös vállalkozás, munkahely miatt.
Na, így 1 hónap után már azt mondom, hogy jó hogy alsókategóriás a Lumia 535. Annyira nem jó, mint amennyire ti istenítettétek. Már mondom is, hogy miért.
Először is a legfeltűnőbb probléma vele az, hogy a wi-fi jelet nem fogja rendesen, mint eddigi más eszközeim. Ez pedig egy eléggé idegesítő dolog, mivel erre minden nap szüksége van az embernek.
Következő az, hogy a hátlapot erőteljesebben megfogva recseg, ropog az egész telefon (igzából még normál használat közben is van egy-egy reccsenés), tehát az összeszerelés minősége elég harmatosra sikerült. A hátlapról még annyit, hogy csúszós műanyagból van, úgyhogy nem a legkellemesebb a fogása, illetve hajlamos csúszkálni a kezemben, ha mondjuk egy kézzel fogom.
A harmadik legszembetűnőbb probléma pedig az, hogy a Bluetooth majdhogynem csak dísznek van. Még másik telefonhoz kapcsolva is többször megszakadt a csalakozása (csak a névjegyeket, képeket akartam átrakni a régi telefonomról, na és hát időbe tellt mire sikerült), nemhogy külső hangszóró esetében.
És a végére még egy bónusz probléma, ami mégjobban megkeseríti a telefonnal való eltöltött időt. Maga, a telefon legfontosabb része, a képernyője. Többször vettem észre, hogy a képernyő csak szaggatottan érzékel, és ez leginkább görgetéskor érezteti a hatását (egyébként ezt a problémát nem csak én tapasztaltam). Ilyen hibát a mai mobilos piacon nem lehetne elkövetni még kisebb gyártóknál sem, nem hogy a Nokiánál/Microsoftnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!