Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
#123:
Olvasd vissza egy kicsit az előző kommenteimet. Akkor majd megtudod, hogy milyen problémákról beszélek.
ramnemetnemlel:
Nem értem, hogy miért véded ennyire ezt a telefont. Csak olvasd el a mobilarena elemzését, és meglátod, hogy ők is ugyanezeket a hibákat találták. És ők kicsit jobban értenek hozzá mint én vagy te.
"nem vedem egyaltalan"
Ez egy komoly kijelentés volt tőled, vagy csak viccelsz???
Tényleg kb. úgy védted és istenítetted, mintha a Microsoft fizetne neked érte.
"a mobilarenarol meg annyit h ok nem hosszu tavon hasznalnak telefonokat hanem csak par napig, amibol nemsokmindent lehet leszurni..."
Igazad lehet, de akkor sem véletlen, hogy nálam is jelentkeztek ugyanazok a hibák. A Microsoft nem mondom, hogy növelte ezzel a telefonnal a hírnevét, de nem is rontotta. Lényeg az, hogy én is lezártam a vitát, tudom, és le is írtam a problémákat, amik nálam jelentkeztek, ha neked nem így volt örülj neki, mert szerencsés vagy (vagy éppen nem az igazat írod le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!