Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?

Figyelt kérdés
A kikötés az lenne, hogy ANDROID operációs rendszer legyen benne, és képernyője minimum 3,5"-os legyen. Még annyi, hogy mindenképp új telefon legyen.

2015. júl. 8. 21:00
 121/138 anonim ***** válasza:
pedig elvileg már nem szabadna hibás 535-öknek lenniük. kipróbáltad egyáltalán mielőtt megvetted?
2015. aug. 15. 14:05
 122/138 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam ki, de lényeg az, hogy ennyiért viszonylag megérte még ilyen sok, és idegesítő hiba mellett is. Azért a rendszersebességbe, illetve az internet gyorsaságába nemigen lehet belekötni. (De a hibákat nem ellensúlyozza!)
2015. aug. 15. 16:51
 123/138 anonim ***** válasza:
Ezert kellett volna kipróbálni es nem utana hibáztatni a telefont. De ingyen megjavitjak a kijelzőt vmelyik szervizben pl a Nokia creben. Es nem tom milyen sok mas hibáról beszelsz mert mas hibája nincsen Ennyi arert
2015. aug. 16. 12:20
 124/138 anonim ***** válasza:
Ennyi penzert*
2015. aug. 16. 12:20
 125/138 anonim ***** válasza:
amiket felsorolt am nalam tenyleg nem jelentkeztek soha, a legfrissebb szoftverrel... a wifi vegkepp nem volt bajos..., a bluetooth meg sose volt tokeletes igazabol, ezt mar mas telefonnal is tapasztaltam... szoval ezen a teren se a telefonnal van a baj mar nem azert :D nekem szemely szerint a hatlapom sem recseg (fekete) :D
2015. aug. 16. 12:53
 126/138 A kérdező kommentje:

#123:

Olvasd vissza egy kicsit az előző kommenteimet. Akkor majd megtudod, hogy milyen problémákról beszélek.

ramnemetnemlel:

Nem értem, hogy miért véded ennyire ezt a telefont. Csak olvasd el a mobilarena elemzését, és meglátod, hogy ők is ugyanezeket a hibákat találták. És ők kicsit jobban értenek hozzá mint én vagy te.

2015. aug. 16. 14:44
 127/138 anonim ***** válasza:
nem vedem egyaltalan ha szar lenne mar reg eladtam volna a gcibe :D azt meg nem tudhatod h en mennyire vagyok benne a temaban :) a mobilarenarol meg annyit h ok nem hosszu tavon hasznalnak telefonokat hanem csak par napig, amibol nemsokmindent lehet leszurni... es aki olvassa eleget az latja hogy egyre kevesbe objektivek a cikkek... nem akarom oket szidni, viszont nem az atyauristen egyik cikkiro sem :D na mindegy en lezartam a temat
2015. aug. 16. 15:05
 128/138 A kérdező kommentje:

"nem vedem egyaltalan"

Ez egy komoly kijelentés volt tőled, vagy csak viccelsz???

Tényleg kb. úgy védted és istenítetted, mintha a Microsoft fizetne neked érte.

"a mobilarenarol meg annyit h ok nem hosszu tavon hasznalnak telefonokat hanem csak par napig, amibol nemsokmindent lehet leszurni..."

Igazad lehet, de akkor sem véletlen, hogy nálam is jelentkeztek ugyanazok a hibák. A Microsoft nem mondom, hogy növelte ezzel a telefonnal a hírnevét, de nem is rontotta. Lényeg az, hogy én is lezártam a vitát, tudom, és le is írtam a problémákat, amik nálam jelentkeztek, ha neked nem így volt örülj neki, mert szerencsés vagy (vagy éppen nem az igazat írod le).

2015. aug. 16. 17:20
 129/138 anonim ***** válasza:
Tudom milyen "hibákat" irtal a wifi nalam se olyan jo de ez meg meg amiket irtal nem nevezhető sok hibanak
2015. aug. 16. 22:44
 130/138 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem nevezhető sok hibának, de akkor is problémás, ha egy telefonnak 4 igen súlyos baja van (wi-fi, Bluetooth, hátlap, képernyő érzékelés).
2015. aug. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!