Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
Újabb fejlemények:
Vettem egy Huawei P8 Lite-ot. Most össze tudom őket hasonlítani.
Hát igazából még mindig az Androidra esküszök, valamiért megkönnyebbülés újra a zöld robotos operációs rendszert futtató készüléket használni. Pedig a WP-nek is megtanultam minden csínyát-bínyát közel fél év alatt. A Huawei mellett pedig azért döntöttem, mert "rising", feljövőben lévő márka. A Lumia esetében leírt problémák közül egyik sem mutatkozott nála, de kisebb hibák, inkább kényelmetlenségek voltak. Persze nem tökéletes ez sem, dehát mi az...
Igen tudom, egy belépőszintű mobilt hasonlítottam össze egy a középkategória felső szegmensében hódító mobillal. Dehát ilyen az élet, minden egyre jobban tökéletesedik, bonyolultabbá válik...
Ezért is várná el az ember, hogy még az alsókategóriában se legyenek alapvető dolgok hibásak...
Lényeg az, hogy a mobilos piacon majdhogynem végtelen számú készülék van már (és még mennyi lesz...), de egyik sem hibátlan, egyiknek kisebb, másiknak nagyobb problémáik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!