Milyen telefont ajánlanátok maximum 25 ezer forintért?
Figyelt kérdés
A kikötés az lenne, hogy ANDROID operációs rendszer legyen benne, és képernyője minimum 3,5"-os legyen. Még annyi, hogy mindenképp új telefon legyen.2015. júl. 8. 21:00
61/138 anonim válasza:
kerdezo, ugye te csak egy unatkozo troll vagy?
62/138 anonim válasza:
ti melyik evben eltek? 2011ben?:D uristen :D
63/138 A kérdező kommentje:
Hidd el, teljesen jó az 1 giga RAM, ha nem töltünk le 1000 alkalmazást, és egy kicsit is vigyázunk a telefonra.
2015. júl. 17. 16:22
64/138 anonim válasza:
jo en nem azert veszek telefont h jajj ezt se toltom le jajj azt se toltom le.. akkor mi a fsznak van.. hagyjuk inkabb nem farasztom magam :D
65/138 A kérdező kommentje:
Az 1 giga RAM mellett még nyugodtan le lehet tölteni számos alkalmazást, de egyesek túlzásba tudnak esni töltögetés téren, na én azt mondom, hogy arra már tényleg nem elég.
2015. júl. 17. 21:25
66/138 anonim válasza:
Nektek minek telefon hogy JÁTSZATOK (nehogy telefonálásra hasznald vagy vmi nyugi nem arra való) ha csak játszani akarsz vegyél tabot
Sőt nekem van egy tabon azon 1gb ram van és vannrajta egy csomó minden mégis jól működik
De ti csak jatszatok... -.- :/
67/138 anonim válasza:
Majd amikor a play szolgáltatások megeszik az akksival együtt az életeteket megtudjátok... Mellesleg volt xperia Z3-am, 1 hónap után gariztattam. Lenémult az alsó hangszórója, képeket botrányosokat lőtt pedig minden komoly készülékben imx szenzor van, ja az anyaghasználatról annyit, ha nagyon sül a telefon leolvad a helyéről a hátlap a fain ragasztónak köszönhetően.. Soha többet Sony..
68/138 anonim válasza:
Hát a z3nak nemkéne NORMALIS hasznalat mellett 1 hónap alatt tönkre mennie
70/138 A kérdező kommentje:
Végül ez lett a végkifejlet a telefonvásárlásomból:
A Vodafone-ban akartam venni, ahol egy árban volt a Sony Xperia E4 és a Microsoft Lumia 535 is. Megvettem volna a Sony-t, de sajnos elfogyott és hónapokba került volna, hogy hozzanak nekem, tehát nem ezt vettem. Úgyhogy a Lumia maradt. Kipróbáltam, nem rossz...
2015. júl. 23. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!