Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
Élj abban a tudatban, hogy mindenkinél okosabb vagy, meg most engem legyőztél a vitában, ha neked tetszik.
2014. ápr. 7. 20:30
 72/77 anonim ***** válasza:
4%
#71 feladod mint a sz@r WP-d !! Ezel is be bizonyosodott hogy az android a jo,szep,meno, es meg te magadsemm tudodsz mar kitartani a WP mellet ecsem !!
2014. ápr. 7. 20:41
 73/77 anonim ***** válasza:
48%

Egyáltalán nem vagyok okosabb és nem győzelemre ment felre ne érts.

Csak nem ártana előbb tudni mit is böfögök ki a monitorra mielőtt kijelentek ezt vagy azt.

2014. ápr. 7. 20:44
 74/77 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné... Úgysem juttok dűlőre. Szerintem nincs értelme folytatni. A 300 paródiát meg csak viccből raktam ide, na meg az utolsó néhány másodpercéért amiben ez hangzik el: "Mondom, DOBD KI AZ ANDROIDODAT BAZ.DM.EG!" :D

Bár sejtettem hogy a sok vérpisti nem érti majd a poént...

No mindegy, szerintem jegeljük a témát, nincs értelme tovább "vitatkozni".

2014. ápr. 7. 22:30
 75/77 anonim ***** válasza:
Igen, a WP hivatalos fejlesztői környezete a Visual Studio. És egyébként egy nagyon jó rendszer a Windows. Windowson is van áruház, és gyakorlatilag már mindent megkapsz benne, ami ér valamit, és fontos, ráadásul a windowsos applikációk sokkal jobb minőségben vannak megírva.
2014. aug. 5. 20:19
 76/77 anonim ***** válasza:

Khm khm..mindent megkapok benne?

Erős túlzás

Amúgy mitől lennének jobb minőségben megírva?

Ez is egy baromság

2014. aug. 6. 12:37
 77/77 A kérdező kommentje:

Már elég rég tettem fel a kérdést, de látom még most is jönnek rá válaszok. :D kicsit beleolvastam és látom elég nagy vita alakult ki az android és wp felhasználók között, nem ez volt a célom és ezek az indokok nem is minden esetben reálisok. Végül egy 520-as lumiát vettem. Van jó és rossz oldala is, pl. rossz, hogy ilyen áron ebben nincs vaku, előlapi kamera, meg ami nekem nagyon hiányzik az a fényjelző a telefon elején. Ezek hasonló áru androidps telefonban mind megvannak, viszont amióta megvan, még egyszersem indult újra, sokkal tovább bírja az akkumlátora, és a fényképező lényegesen szebb képet csinál mint egyéb androidos 5 megapixeles kamerák. Pár app valóban hiányzik, és pl. engem eléggé zavar, hogy egy böngésző sincs ami hozná az androidos böngészők színvonalát, van pár app ami androidon hatásosabb. Nem akarok az android ellen sem beszélni, mivel a hibák leginkább csak az olcsó készülékekben rejlenek, viszont úgy érzem, hogy aki ilyen áron akar okostelefont venni annak megéri inkább a kicsit kevesebb tudású wp-s telefont megvenni, mivel a hiányosságok mellett stabil működés és megbízhatóság van.

Köszi mindenkinek a válaszokat, volt ami hasznos volt és volt amin jót nevettem :D

2014. aug. 7. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!