Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó hagyd rá! :D csak wps.

Nem is érti mit beszél, vagy hogy mit jelent a nyílt forrás kód.Androidot is csak képpeken látott.

Optimalizálásra is az egyszerű ui-át veszi ami nem akad meg mert annyira semmi.

Én még droidos telót akadni nem láttam.

(Az enyém sem akad pedig tele van alkalmazásokkal és mind ki van pakolva az "asztalra" és a 8-9 át menetből a henger átmenet van beállítva ami a leg igényesebb, szebb átmenet. Pedig alsókategória)

Az alma végét is nyalja mikor a mac gépeken pl ugyan olyan unix alapú rendszer fut mint egy android.

Csak korlátolt lehetőségekkel.De a windows még annál is korláltoltabb.

Az van jobban meg írva? A windows sosem volt nevezhető annak, töredezik a fájl rendszer,rossz regisztrációs bejegyzések sora marad benne, tele piszkolja a rendszert szeméttel.

2014. ápr. 6. 22:38
 52/77 anonim ***** válasza:
52%

Ha van időd akkor ezeket nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=dfIP-

MBCIYg

http://www.youtube.com/watch?

v=4QokOwvPxrE

Nyíltforáskódú tessék.

De találsz ettől is jobb videókat oldalt ;)

És ugye mondanom sem kell hogy ez egy linux. És akkor azt sem kell mondanom hogy az android micsoda! :) Amik mind mind unix. És hogy miért jobb az apple? Mert ez is ide tartozik!;) Ami nem igaz h jobb mert már kicsit más éa korátoltabb de mind fejlődik. Az applaben meg rengeteg pénz van azért fejlődik jobban mint egy linux csak butácskább fog maradni mindig :/

2014. ápr. 6. 23:06
 53/77 anonim ***** válasza:
40%

Az Androidot ki kell dobni! :D Még a régi nokiák is jobbak voltak!

http://www.youtube.com/watch?v=_mqIhB2SzmQ

Megéri végignézni (4 és fél perc)!

2014. ápr. 7. 02:58
 54/77 anonim ***** válasza:

Ez egy jó 300 paródia:

https://www.youtube.com/watch?v=EO8VVzplV5k

Bár nem tudom mi köze van a témához

2014. ápr. 7. 15:00
 55/77 anonim ***** válasza:
79%
Volt androidos telón. 3is, Samsung Galaxy mini, lg l9 , es Samsung Galaxy s3......fel eve hasznalok wpt es ha a kezembe akad egy csucskategorias droid akkor egybol érzem hogy a wphez kepest gagyi. Akadozik a telo(csak akkor érzed ha előtte iphonet vagy wpt használták) , bugos , stb....az android egy fos es ennyi
2014. ápr. 7. 16:21
 56/77 anonim ***** válasza:
31%
Ennyi hülyeséget még itt ember nem hordott össze mint te xD
2014. ápr. 7. 16:50
 57/77 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy, hogy mihez méred a sebességet. Amíg androidos telefonom volt, meg voltam győzódve, hogy gyors, de áttértem wp8-ra(lumia 625). Egyszer bekapcsoltam az öreg harcost és majdnem falhoz vágtam olyan lassú volt, pedig még vissza is állítottam gyári állapotba.
2014. ápr. 7. 17:19
 58/77 anonim ***** válasza:
0%
De gondolom az öreg harcos még nem azzal a droid verzióval volt ameik használja a tripla pufferlést és a hw szinten sem volt azonos a lumiával :)
2014. ápr. 7. 17:35
 59/77 anonim ***** válasza:
0%
Na akor így mondom 5 emberból 3:WP 2:ANDROID sajnos ez az álás de enegm akkor semm érdekelne ha mndenki WP fos lenne mert én a droid melett maradok !! Nem érdekel hogy kinek tetszik ez a sz@r mert NEM JÓ A WP !! Ja és aki a wp mellet marad azt egy mondatal le tudom írni !! :mert SP szép meg a telefonod fos meleg WP fújj !!
2014. ápr. 7. 17:36
 60/77 anonim ***** válasza:
Valóban elég nem a legjobb telefon volt, android 2.3.3, lg optimus one. De attól még addig a napig amíg azt használtam, meg voltam győződve, hogy az is gyors
2014. ápr. 7. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!