Android vagy wp (? )
Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.
Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)
1. Ha egy windows phone-os telefonhoz nem nyúlsz akkor az nem merül
2. nem tök mindegy meddig bírja a telefon ha kibírja a napot? Este felrakom töltőre kb 70-80%on van a 625-ös lumiám és még bírna másfél napot, de ugyanúgy felrakom töltőre
Na ugye!
A lumia 520 wp8-al jó, reméljük wp8.1-el kiváló lessz. Ugyanis jön majd rá a 8.1-es frissítés! ;)
Jól döntöttél, majd meglátod!
Gratula :)
Meg fogod bánni hidd el xD
Alsó gombsor világít? :)
Vaku sincs.
Wp miatt file kezelő sem mint ahogy kipacsolva tölteni sem.
Kisebb aksi.
BTt hekkelned kellesz.
EQ hiánya.
Végtelenűl egyszerű kaki ui :D
De hát te tudod, állj ki mellette biztosan best buy.
*file kezelő sincs
meg fm rádió se :D
Öm és előlapi kamera sincs rajta! :)
Szóval összegezünk.
Hogy volt mersze bárkinek is az 520ast ajánlani az y300al szemben? :D
Ha ezt hamarabb tudom! :D Szinte semmit nem add az 520 az y300 szemben csak a zárt rendszert és egy finn márkát! :D
Ez a best buy?
Y300
Előlapi kamárja bár 640x480as még ha vga felbontással is de van.
520ban nincs.
Hátlapi kamera 5mega pixel mind2nek de az y300on van egy igen erõs vaku is!
520ban ez sincs.
y300on világítnak az alsó gombok mert van benne led.
520ban szintén és ez szomorú még egy alsókategóriában is hogy ezt lesajnálják róla.
EQ bár ez egy jó és egyszerű dolog de az 520 szintén nem tudja.
Fm rádió ez még ha nem sok jelentősége is van de szintén nevetséges h az 520as "best buy"ban nincs :'D
BT megint egy vicces dolog de ezzen már kinevettem magam elégszer, de a best buy nem tudja még ezt sem teljeskörűen használni.
Nem lehet tőlteni kikapcsolva a wpket? :O Ha teljesen lemerűl akkor mi van bikáztatni kell egy másik bestbuy aksiával mint a kocsikat? xD
Az aksi szintén kisebb a hú de best buy 520on.
Ezt most ne vedd magadra kérdező nem neked szól. Ezt csak az elvakult hozzá nem értő balpéniszeknek írom!
Ebben mi a best buy? Az y300 a játék telefon? Ez akkor a kutya szájába való!
Mi lehet ebben a best? Az a nyomi ui?
Jó az y300ban csak adreno 203 emiatt lőttek a HDnek. De az 520 a szintén csak 512ram miatt ezt az egy előnyt is elveszti mert másban videókon kívűl nem is tudja kihasználni normálisan!
Akkor ebben mi a best buy?
A wp meg ma még inkább hátrány mint előny!
Ennyit akartam.
Köszi mindenki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!