Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:

1. Ha egy windows phone-os telefonhoz nem nyúlsz akkor az nem merül

2. nem tök mindegy meddig bírja a telefon ha kibírja a napot? Este felrakom töltőre kb 70-80%on van a 625-ös lumiám és még bírna másfél napot, de ugyanúgy felrakom töltőre

2014. márc. 31. 17:03
 32/77 anonim ***** válasza:
100%
520\525 legjobb
2014. márc. 31. 22:02
 33/77 A kérdező kommentje:
Vettem ma egy 520ast, eddig nagyon tetszik :)
2014. márc. 31. 23:45
 34/77 anonim ***** válasza:
100%

Na ugye!

A lumia 520 wp8-al jó, reméljük wp8.1-el kiváló lessz. Ugyanis jön majd rá a 8.1-es frissítés! ;)

Jól döntöttél, majd meglátod!

2014. ápr. 1. 01:41
 35/77 anonim ***** válasza:
21%

Gratula :)

Meg fogod bánni hidd el xD

Alsó gombsor világít? :)

Vaku sincs.

Wp miatt file kezelő sem mint ahogy kipacsolva tölteni sem.

Kisebb aksi.

BTt hekkelned kellesz.

EQ hiánya.

Végtelenűl egyszerű kaki ui :D

De hát te tudod, állj ki mellette biztosan best buy.

2014. ápr. 1. 02:45
 36/77 anonim ***** válasza:
0%

*file kezelő sincs

meg fm rádió se :D

2014. ápr. 1. 02:46
 37/77 anonim ***** válasza:
0%

Öm és előlapi kamera sincs rajta! :)

Szóval összegezünk.

Hogy volt mersze bárkinek is az 520ast ajánlani az y300al szemben? :D

Ha ezt hamarabb tudom! :D Szinte semmit nem add az 520 az y300 szemben csak a zárt rendszert és egy finn márkát! :D

Ez a best buy?

Y300

Előlapi kamárja bár 640x480as még ha vga felbontással is de van.

520ban nincs.

Hátlapi kamera 5mega pixel mind2nek de az y300on van egy igen erõs vaku is!

520ban ez sincs.

y300on világítnak az alsó gombok mert van benne led.

520ban szintén és ez szomorú még egy alsókategóriában is hogy ezt lesajnálják róla.

EQ bár ez egy jó és egyszerű dolog de az 520 szintén nem tudja.

Fm rádió ez még ha nem sok jelentősége is van de szintén nevetséges h az 520as "best buy"ban nincs :'D

BT megint egy vicces dolog de ezzen már kinevettem magam elégszer, de a best buy nem tudja még ezt sem teljeskörűen használni.

Nem lehet tőlteni kikapcsolva a wpket? :O Ha teljesen lemerűl akkor mi van bikáztatni kell egy másik bestbuy aksiával mint a kocsikat? xD

Az aksi szintén kisebb a hú de best buy 520on.

Ezt most ne vedd magadra kérdező nem neked szól. Ezt csak az elvakult hozzá nem értő balpéniszeknek írom!

Ebben mi a best buy? Az y300 a játék telefon? Ez akkor a kutya szájába való!

Mi lehet ebben a best? Az a nyomi ui?

Jó az y300ban csak adreno 203 emiatt lőttek a HDnek. De az 520 a szintén csak 512ram miatt ezt az egy előnyt is elveszti mert másban videókon kívűl nem is tudja kihasználni normálisan!

Akkor ebben mi a best buy?

A wp meg ma még inkább hátrány mint előny!

Ennyit akartam.

Köszi mindenki! :D

2014. ápr. 1. 04:10
 38/77 anonim ***** válasza:
Azt azért ki ne hagyd, hogy kisebb az y300 tárhelye, bár ez mindegy is, mert videókat kis felbontásban rögzít
2014. ápr. 1. 06:23
 39/77 anonim ***** válasza:
92%
Android trollok...miert bán a meg hogy megvette az 520-ast??? Az a legjobb ár érték arányú telefon a piacon. Irigykednek az androidosak....
2014. ápr. 1. 09:42
 40/77 A kérdező kommentje:
Igazából eddig androidos telefonjaim voltak és most kiváncsi voltam erre a rendszerre is. Az előző telefonomban volt előlapi kamera, meg rádió is, igazából egyiket sem használtam soha :) A lenti gombok háttérvilágítása nekem eszembe sem jutott, ezt nem értem miért hozzák fel hibának. Ami tényleg hátrány az a vaku. Az azért jó lenne ha lenne benne, bár ink rendes fényképezővel szoktam fotózni uh annyira nem nagy baj. A boltban még nézegettem a Galaxy trend plus-t is amíg vártam h sorra kerüljek, de kb 10 perc alatt le is fagyott és többször megakadt, a y300 szintén, viszont a nokia egyszer sem. Elég sok oldalt átnézegettem a telefonokról és míg a nokiránál olyan hátrányokat soroltak fel az emberek h nincs előlapi kamera, vaku, akk h nem világítanak a gombok, ezzel szemben a y300-nál és egyébként a galaxy trend plus-nál is olyan hibákról írtak amit valójában hibátlanul tudnia kellene: gyenge fényképező, akadások, fagyások stb. Azokat a telefonokat míg próbálgattam érezhető volt a különbség mondjuk egy S4es galaxyval szemben, míg a nokiánál csak nagyobb volt a kijelző és hasonlók. wp ellen sokan írták h kevás alkalmazás van rá. Mióta megvan le sem raktam uh egyre jobban kezdem kiismerni. Igazából az alkalmazásoknál a lényeges dolgok ugyan úgy megvannak mint a google playen, csak játékokból nincs meg olyan sok. Szerintem jó választás volt. Mióta megvettem még egyszer sem akadt meg egy pillanatra sem.
2014. ápr. 1. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!