Android vagy wp (? )
Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.
Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)
Mi az hogy nem stabil? :)
A középkori droid tapasztalatokra hagyatkozva állítasz ilyet? :D
Csak mert, az említett droidos készüléken a legjobb android rendszer van. 4.1.1 Jellybean. Egy akadás sem láttam még. Pedig alsó kategóriástelefonról beszélünk.
A jellybeanban lett kijavítva amit itt a wp tulajuk a stabilitásra, meg minden hülyeségre mondanak.
Nevetséges xD olyan mintha még androidos telefon sem lett volna a kezükben legalábbis jellybeanes.
Sosha egy alkalmazás ki nem lépet még magától vagy fagyot le.
A wp fagyott le már a kezemben de nem is ez az 520 hanem a 800. Bár nem az én telefonom volt hanem a legjobb spanomé.Mondta is mostanában elég sokat le fagy és nagy precizen ki is kapta az aksit :D Megkérdeztem tőle hogy látja melyik jobb és annyit mondott mind2 jó de inkább droidot használna megint.
Igaz ezt csak nekem mondja más előtt védi ha kell a wpt. xD
A droid testre szabhatóság mellet még pluszba a huawei emonution ui nagyon tetszős! :)
De a wp ui hát hát olyan amilyen.
Ilyen nyílt szavakkal nem doboláloznék mert a zárt rendszerek nem feltétlen jobbak.
Sok minden fizetős wp alatt ami droidon nem.
Bár lehet warezolni is gondolom ott is.
Dehogy ez BT küldés csak hackel működik az röhej xD
Az y300 elég szép mind külsőre mint az uira értve.
Gördülékeny használat, gyors és semmi instabilság nincs benne. :)
512mb ram hidd el nem olyan nagy hátrány egyik készűléknél sem!
Alsó kategóriában ez az y300 a második legjobb telo droidban!
De én ha tehetném a helyedben és többet szánnál rá vennék egy középkategóriás droidot. :)
Nem vagyok valami nagy linux b'zi, lepontozva is csak azért vagyok mert véleményt nyílvánítottam az egyik asztali linuxról. Pont kifogtam a gyk linux b'zi részét , itt az eredménye.
Pedig észérvekkel tettem ezt és nem olyan primítvíven mint itt ezek a wp userek.
Hogy "jaj az szar"
Mindig is az jött be amit jobban tudok használni és mindenre és minden szir szar van rá amihez csak kedvem van!
És erre mobilon jelenleg csak az android telefonok képesek! Az y300 pedig nagyon el lett találva árához képest!
Ez itt fordított gépre windozt mert minden van, mindent lehet.
Asztali linuxon nem sok minden van de használható.
Mobilra meg a wp olyan mint az asztali linux csak még testre sem szabható.
Válaszd azt a felhasználási lehetőségeket amit a leginkább szeretnéd használni.
Ne higyj senkinek! Mert mind szar telefonnak. Telefonálni a buta fonok még mindig jobbak.
Mert ezek már inkább PDAk mint sem "okos" telefonok.
Komoly?? Azzal kezded, hogy ne szidjuk az androidot, mert csak a régiek voltak szarok, majd elkezded fikázni az egyik régi wp-t amin egy teljesen más oprendszer van mint pl az 520-on.
Tyű, 4.1 van a Huawei y300-on, pedig már 4.4 nél jár az android, ellenben a wp-s telefonok minden frissítést megkapnak szinte azonnal(wp7-et ne vegyük ide), egyedül a nokia vár még pár hónapot, mert belerak pár extra dolgot, ami miatt szinte az egész wp piac az övé.
Elkezdtem fikázni? :D Hasonlított az arra amit ti csináltok, hogy végbél vég termékre hasonlítom mert csak ennyit tudok? :D De még csak nem is én állítottam hogy mindig lefagy hanem a gazdája.
Értő olvasás style.
Miért ne vegyük ide a 7est?
KitKatot azért nem fog kapni ez a készülék mivel alsókategória és nagyobb a hw igénye mint a jellybeannek.
Mit hozz az új wp? pár biztonsági rést? ne adj isten start menüt? xD
Mert a JBt is fejlesztik frisítik pl jelenleg B199 rom már január óta elérhető rá, de mint mondtam nem cserélem a mostani B196ost mert nincs rá szükségem és nem érzem hiányát! :)
Hát érdekes hm. A wcpapír gyártó cégen kívűl van más cég ami wpvel gyárt mobilt és nem lumia? :O
Csak mert már a samsung sem rak már többet az életbe a tabletaira w8at mert egyszerűen megmondták hogy, hogy is volt hm a w8 rossz és egy nagy bukás az egész.
Ezt sem én mondtam.
Egy szónak is száz a vége a két készülék közül az y300 jobb befektetés lenne.
Még az aksi is jobb az y300ba :D
De már csak pont a droid miatt is jobb mint az 520.
Ha a kérdező a C++ miatt akar venni telefont akkor a wp jobb de minden másban akkor is a droid a jobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!