Android vagy wp (? )
Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.
Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)
A Nokia Lumia 520 szerintem jobb, jobban van összeszerelve stb. Meg a huawei az mégis csak huawei,a nokia meg nokia(ez egy kicsit hülyén hangzik,de remélem érted mire gondolok)
Wp-re is van market és az is nagyon jó,nem személyes tapasztalat hanem haverom mondta
A Huawei az tényleg csak az. A Nokia az az a cég, amelyik elaludt és mikor már majdnem csődbe került, akkor felkarolta az MS? Jobban gyártanak telefont, mint ahogy vezetik a céget?
A WP-re valóban lehet C#-ban fejleszteni. Mielőtt ebből kifolyólag elköteleznéd magad nézz utána alaposan. A múltban volt időszak, amikor jogtisztán magyar fejlesztő nem fejleszthetett a telefonjára.
Én Androidra szavazok.
+1 Nokia Lumia 520
Nekem is olyan van. Sokkal jobb mint az android!!
Csak ajánlani tudom
"+1 Nokia Lumia 520
Nekem is olyan van. Sokkal jobb mint az android!!
Csak ajánlani tudom"
A lumia 520 egy készülék, az android pedig egy operációs rendszer. Mi alapján jobb bármelyik is? Semmi alapján...
Természetesen a huawie y300! :)
Mivel ilyenem is van.
Bármiben segítségere lenne szükséged a
telefonnal kapcsolatban írj privátott.
A huawei y300 jelly bean android rendszer
van ami szinte hibátlan. A kétmagos
processzorja nagyon gyors, a kijelző gyönyörű.
512mb ram nem sok hozzá de ilyen játékokon
játszok vele:
Dead trigger 1-2
Dead efect
Dead Space
Hibátlanul szép lagmentesen futnak rajta bár
kicsit vissza vett grafikán.
Egyértelműen inkább android mint wp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!