Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
78%
Jól választottál! Használd egészséggel. A kettő közül az a jobb.
2014. ápr. 1. 11:30
 42/77 anonim ***** válasza:
72%
igen, jól választottál:) nem is fog lefagyni, megakadni arra mérget vehetsz ;) használd egészséggel !
2014. ápr. 1. 13:21
 43/77 anonim ***** válasza:
44%

Ne telepíts akkumulátor állapotkijelző alkalmazást, csökkenti az akkuidőt és semmi értelme, mert 30 percenként frissíti az élőcsempét.

Ellenben telepítsd a myappfree nevű alkalmazást

2014. ápr. 1. 17:13
 44/77 anonim ***** válasza:
58%

Ja és amúgy az 520 ban is van fm rádió... A zenék+videók csempén belül ott a "rádió", ami természetesen kiválóan mûködik...

Jobb az 520 :]

2014. ápr. 1. 17:48
 45/77 A kérdező kommentje:
xD tényleg ot a rádio :) akk mégkevesebb hiányossága van :)
2014. ápr. 1. 20:30
 46/77 anonim ***** válasza:
5%

Nekem volt már iphonom,androidos telóm,most egy windowsos csodát fingott a kezembe a sors

Felhasználói élmény terén egy büdös nagy 0,a közelébe se ér az utóbbi kettőnek,ezenkívül egy katyvasz az egész,tele van idegesítő hülyeségekkel amik használat során szúrják az ember szemét

Arról már nem is beszélve hogy rengeteg hasznos app nincsen rá,amit a másik két rendszernél alapnak tartottam

Azt viszont el kell ismerni hogy a low-end kategóriás wp-s telók sokkal stabilabbak,mint hasonszőrű droidos társaik,így akinek ez fontos szempont jobb vétel lehet ebben a kategóriában mint egy droidos teló

Amúgy senkinek nem ajánlom hogy ilyet vegyen,a közelébe se mennyen ha van másra is keret!!!!!

2014. ápr. 2. 18:47
 47/77 anonim ***** válasza:
20%
Egy nagyon rövid válasz !:a WP: SZ*R az Android:menő és jó ^-^
2014. ápr. 2. 21:35
 48/77 anonim ***** válasza:
58%
Az android gagyi sufni , nyílt forráskódú oprendszernek nem nevezhető valami, aminek az optimalizálása kb 0..... Wp es ios , na azok mar op rendszerek ! Stabilakk, gyorsak , szebbek, minosegibbek. Es egyebkent az android nem meno, hanim átlagos , közömbös. Egy wp vagy egy iphone sokkal trendibb
2014. ápr. 5. 23:13
 49/77 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem értesz valamihez miért írsz hülyeségeket? :O
2014. ápr. 6. 02:32
 50/77 anonim ***** válasza:
12%
#48 figyelj en az android mellet maradok tudod nekem wp egyatalan nem tetszik ja es nekem boven eleg ha csak a gepen van azt meg elturom de nehogy mar a telefonom is olyan legy egy sz@rt!! A tele fonra se tudok tobbet mondani olyan rosz csak rossz elonyoker tudok mondani rola !!
2014. ápr. 6. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!