Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni de...

Telefont szeretnék venni de nem tudok dönteni (? )

Figyelt kérdés

Egy ideje már androidos telefonom van úgyhogy afelé húzok. Két telefonon gondolkozom, amik ink az alsóbb kategóriát képviselik, de most csak ilyen jön ki. Nah az egyik a Huawei y300, a másik pedig nokia lumia 520. Tudom a nokia wp, és pont ezért tettem fel a kérdést. A wp-khez abszolút nincs tapasztalatom, viszont elég jókat hallottam róluk. Szeretnék kérni pár tanácsot, hogy érdemes lenne cserélni wp-re v ink maradjak az androidnál, ja és még annyi, hogy az adott készülékekről van vkinek személyes tapasztalata, mennyire stabil, meddig bírja az akksi hasonlók. :)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 29. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
hát a huawey y300 nem egy rossz telefon de nem sokkal többért sokkal jobbat is találhatsz magadnak, wp vagy is lumiat meg annyira nem ajánlom személy szerint, mert ugyan szép és masszív szerkezet de valahogy nem annyira szabad a világa mint egy androidnak haveromnak van ilyenje és elkértem már pár órára de valahogy nagyon fura volt (ekkor még nem volt androidom h legyen összehasonlítási alapon) de mikor megvettem az androidomat sokkal jobban étjött a rendszer meg a ekzelhetőség
2014. márc. 29. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Természetesen a huawie y300! :)

Mivel ilyenem is van.

Bármiben segítségere lenne szükséged a telefonnal kapcsolatban írj privátott.

A huawei y300 jelly bean android rendszer van ami szinte hibátlan. A kétmagos processzorja nagyon gyors, a kijelző gyönyörű.

512mb ram nem sok hozzá de ilyen játékokon játszok vele:

Dead trigger 1-2

Dead efect

Dead Space

Hibátlanul szép lagmentesen futnak rajta bár kicsit vissza vett grafikán.

Egyértelműen inkább android mint wp!

2014. márc. 30. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél wp-t sokkal jobb mint az a szutyok droid
2014. márc. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!