Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen 5 emberről beszélsz?? Már az első oldalon 8 ember írt véleményt, és a többség a wp-t ajánlotta, nem beszélve az utána jövő 6 oldalról
2014. ápr. 7. 18:01
 62/77 anonim ***** válasza:

Na ugye! :)

Használod kellene újabb droidos telefont új szoftver,hardwer párosítással és nem lett volna gondod a lassulással.

Akik elássák a droidot is azok csak a gyenge készülék vagy a régi verziók miatt teszik.

2014. ápr. 7. 18:10
 63/77 anonim ***** válasza:
7%

Csak az ajánlja ezt a fostos wp-t akinek nem volt még más okostelója

Nem tudom elképzelni hogy bárkinek is jobban bejön aki használt már előtte egy újabb droidot vagy iphonet

2014. ápr. 7. 18:11
 64/77 anonim ***** válasza:
56%
A környezetemben csak 2 embernek van wp-s telefonja, néhánynak iPhone, de a legtöbbnek android. Néha kíváncsiságból elkérem őket, vagy mutatnak valamit rajta, és látszik rajtuk, hogy akad. Múltkor képeket mutatott az egyik barátom az androidos samsungján(4.0 feletti), és random újraindult. Azt mondta nem baj szokott ilyet csinálni, de általában csak akkor ha videózni(felvenni, nem játszani) próbál
2014. ápr. 7. 18:37
 65/77 anonim ***** válasza:
94%

"Csak az ajánlja ezt a fostos wp-t akinek nem volt még más okostelója "

Igazad van az androidos telefonokat én sem nevezném okostelefonnak

2014. ápr. 7. 18:39
 66/77 anonim ***** válasza:

Hm hm haverod samuja nem kicsit lett elbaszarintva.

Biztos értett hozzá és rootolta vagy főzött romot pakolt rá.1000% hogy user hiba amit ő rontott el :)

Egy gyári droid rommal ilyet nem csinál.

Vagy egy nem támogatott de gyári romot amit nem bír a hw és nem passzolnak a driverek.

Szoftver lehet de nincs kizárva hogy hw hiba.

De mekkora veszteség lett volna így kiadni a samunak egy készüléket?

Nem belepiszkált telefon nem indul újra :)

Gondolkozz már.

A másik meg kérlek magyarázd el azt az akadás dolgot. Hol akad?

A samujának mi a pontos neve?

És milyen droid verziót használ?

2014. ápr. 7. 19:36
 67/77 anonim ***** válasza:

Nem egy power user a samu telefon tulaja, szerintem még magáról a "root" szóról sem hallott, így ki lehet zárni hogy főzött a rom, vagy rootolt a telefon.

"Vagy egy nem támogatott de gyári romot amit nem bír a hw és nem passzolnak a driverek."

Erről beszélek, a droidos telefonhoz nem adnak ki frissítést, vagy ha adnak is max elbassza az egyébként sem túl jó telefont

2014. ápr. 7. 19:41
 68/77 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs értelme ezen vitázni, egymást nem tudjuk meggyőzni, és ezzel a veszekedéssel csak elriasztjuk az embereket ezektől az os-ektől
2014. ápr. 7. 19:47
 69/77 anonim ***** válasza:

Jó értem te sem értesz hozzá csak világolsz a nagy világba.

Na akkor.

Készülékre kell szabni a gyártónak androidot.

A google ki add egy új adroidot pl zöldnyalóka.

Ezt a nexus széria biztos hogy megkapja mert az annyira szabvány készülék mint a lumia.Hiába van régebbi droid egy nexus 7en akkor is megkapja mert szabvány és minden driver benne van. Tökéletesen működik is.

De!

Számos gyártó alakítgatja a droid verziókat kénye kedve szerint. Kinézet,stabilítás,programok,driverek.

Ezt minden nem szabvány vagy nexus készülékön kívül külön meg kell csinálni a gyártónak.

Hogy ha úgy dönt a samu hogy a galaxy milkiway mars nem kapja meg a zöld nyalókát mert már nagyobb a gépigénye mint a készűlék hardveres adotsága vagy egyszerűen nem akarja akkor nincs és kész.

De van samutibi aki nagyon akarja a zöld nyalókát rá pakolja.

Lehet hogy működik neki minden. De lehet nem fog benne minden mert a galxy marsban olyan driver van ami nincs a zöld nyalókába integrálva.

Ezért nem müködik neki valami.

De lehet ért hozzá és vagy keress hozzá mókolt romot ami nagyon csicsa de lehet instabil mivel ezt a szomszédja csinálta hobbybol és töltötte fel rapidszarra.

Ha viszont a galaxy marsra a samu gyárt és a droid menüből frissítve használja: hibátlanul működik,stabil.

Stimt?

2014. ápr. 7. 20:11
 70/77 anonim ***** válasza:

Persze hogy nincs értelme, de ha valaki nulla tudás/hozzáértéssel akarja megváltani a világot azt nem szeretem.

De pluszba még mivel olyan primitív és leszaroz egy olyan rendszert aminek a felületével találkozott még csak az felháborító.

Egyébként a ismid samujának a hibája tényleg nagyon root szagú.

Nem hinném hogy a gyártó így ilyen és ekkora hibával dob ki piacra egy készüléket. Annyi pénzel és múltal/készülékkel maga mögöt.

2014. ápr. 7. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!