Android vagy wp (? )
Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.
Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)
Na ugye! :)
Használod kellene újabb droidos telefont új szoftver,hardwer párosítással és nem lett volna gondod a lassulással.
Akik elássák a droidot is azok csak a gyenge készülék vagy a régi verziók miatt teszik.
Csak az ajánlja ezt a fostos wp-t akinek nem volt még más okostelója
Nem tudom elképzelni hogy bárkinek is jobban bejön aki használt már előtte egy újabb droidot vagy iphonet
"Csak az ajánlja ezt a fostos wp-t akinek nem volt még más okostelója "
Igazad van az androidos telefonokat én sem nevezném okostelefonnak
Hm hm haverod samuja nem kicsit lett elbaszarintva.
Biztos értett hozzá és rootolta vagy főzött romot pakolt rá.1000% hogy user hiba amit ő rontott el :)
Egy gyári droid rommal ilyet nem csinál.
Vagy egy nem támogatott de gyári romot amit nem bír a hw és nem passzolnak a driverek.
Szoftver lehet de nincs kizárva hogy hw hiba.
De mekkora veszteség lett volna így kiadni a samunak egy készüléket?
Nem belepiszkált telefon nem indul újra :)
Gondolkozz már.
A másik meg kérlek magyarázd el azt az akadás dolgot. Hol akad?
A samujának mi a pontos neve?
És milyen droid verziót használ?
Nem egy power user a samu telefon tulaja, szerintem még magáról a "root" szóról sem hallott, így ki lehet zárni hogy főzött a rom, vagy rootolt a telefon.
"Vagy egy nem támogatott de gyári romot amit nem bír a hw és nem passzolnak a driverek."
Erről beszélek, a droidos telefonhoz nem adnak ki frissítést, vagy ha adnak is max elbassza az egyébként sem túl jó telefont
Jó értem te sem értesz hozzá csak világolsz a nagy világba.
Na akkor.
Készülékre kell szabni a gyártónak androidot.
A google ki add egy új adroidot pl zöldnyalóka.
Ezt a nexus széria biztos hogy megkapja mert az annyira szabvány készülék mint a lumia.Hiába van régebbi droid egy nexus 7en akkor is megkapja mert szabvány és minden driver benne van. Tökéletesen működik is.
De!
Számos gyártó alakítgatja a droid verziókat kénye kedve szerint. Kinézet,stabilítás,programok,driverek.
Ezt minden nem szabvány vagy nexus készülékön kívül külön meg kell csinálni a gyártónak.
Hogy ha úgy dönt a samu hogy a galaxy milkiway mars nem kapja meg a zöld nyalókát mert már nagyobb a gépigénye mint a készűlék hardveres adotsága vagy egyszerűen nem akarja akkor nincs és kész.
De van samutibi aki nagyon akarja a zöld nyalókát rá pakolja.
Lehet hogy működik neki minden. De lehet nem fog benne minden mert a galxy marsban olyan driver van ami nincs a zöld nyalókába integrálva.
Ezért nem müködik neki valami.
De lehet ért hozzá és vagy keress hozzá mókolt romot ami nagyon csicsa de lehet instabil mivel ezt a szomszédja csinálta hobbybol és töltötte fel rapidszarra.
Ha viszont a galaxy marsra a samu gyárt és a droid menüből frissítve használja: hibátlanul működik,stabil.
Stimt?
Persze hogy nincs értelme, de ha valaki nulla tudás/hozzáértéssel akarja megváltani a világot azt nem szeretem.
De pluszba még mivel olyan primitív és leszaroz egy olyan rendszert aminek a felületével találkozott még csak az felháborító.
Egyébként a ismid samujának a hibája tényleg nagyon root szagú.
Nem hinném hogy a gyártó így ilyen és ekkora hibával dob ki piacra egy készüléket. Annyi pénzel és múltal/készülékkel maga mögöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!