Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy wp (? )

Android vagy wp (? )

Figyelt kérdés

Eddig androidot használtam, és az elég jól bevált, viszont most új telefont fogok venni és nem tudom eldönteni, hogy maradjon az android vagy inkább váltsak a wp-re. Két készülék: Huawei y300 és a Nokia Lumia 520. Hasonló áron kaphatók, úgyhogy az ára nem számottevő, csak maga a rendszer. Androidon nagyon tetszett a google play, és érdekelne h wp-n van-e hasonlóra lehetőség. Esetleg lehet-e tudni, hogy melyik készülékre fognak készíteni fejlesztéseket tovább. (első androidos telefonom egy xperia x8 volt és amikor megkaptam már akkor elavult az android rá és nem jött hivatalos frissítés). Magukról a készülékekről van-e esetleg vkinek saját tapasztalata, esetleges gyakori hibák ilyesmi.

Most a Lumiához húz a szivem inkább :D mert egy ideje C#-al foglalkozom és úgy tudom, hogy a wp-s alkalmazásokat is C#-on írják. Köszönöm, hogy elolvastad. :)

2014. márc. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 Nyúlós lónyál ***** válasza:
90%
Tipikusan a gőzöm sincs arról, mit miért írok felhasználó. A RAM-nak talán csak játékoknál van szerepe? Androidnál az 512 MB édeskevés. Kíváncsi lennék, egy év használat után is ugyanezt írnád-e.
2014. márc. 30. 14:27
 12/77 anonim ***** válasza:
63%

EGYÉRTELMŰEN Windows Phone, tehát Lumia 520. Nekem is a van, nagyon meg vagyok vele elégedve.

De erről már nem először van szó:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Ez a véleményem! :)

2014. márc. 30. 18:08
 13/77 anonim ***** válasza:
30%

Tipikusan troll felhasználó :)

Már miért lenne édes kevés?

Skype és operát is tudok egy időben használni.

Tény hogy lehetne benne 1gb de ezzel az 512mbal és egy memory cleanerel vígan el lehet lenni.

És igen! Főleg a komoly játékok a tipikusan ram zabálók nem az android.

Lehet több futó programnál már behalna de még sosem vettem észre hogy kevés a memória.

Romot cserélni nem kell mert minek? Minden működik ami nekem kell.

Az meg egyenesen nevetséges hogy a wp nem tud BTn küldeni semmit más mobilra csak ha hekelik.

Egy androidos telót egy év múlva is ugyan úgy lehet használni a inkább wpt nem.

Androidon teljesen át szabható.

Wpn az ui peddig…

A wp marketja is gyászos, androidra sokkal több és jobb alkalmazás van.

Az egy éves dologra pedig inkább a windows lesz használhatatlan mert telepakol mindent szemétel tempel az asztali verziókból kiindulva.

A windowsnak nem sok keresni valója van a mobilos piacon. Tulajdon képpen a volt wcpapir gyártó cégen kivűl más wp mobilt még nem is láttam csak a lumiát.

Persze nem használhatatlan, de mobilra inkább linux mint windows!

2014. márc. 30. 18:32
 14/77 anonim ***** válasza:
75%
Windows Phone minőségi op rendszer , az android meg egy nyílt forráskódú f*s. Wp a legjobb.
2014. márc. 30. 18:47
 15/77 anonim ***** válasza:
78%
Ezúton is szeretnék gratulálni az értelmes kommenthez. Azt hiszem készítem a popcornt.
2014. márc. 30. 18:51
 16/77 anonim ***** válasza:
20%

Kiegészítésnek még annyit mivel hardveresen szinte ugyan az a két telefon itt már csak az operációs rendszer más.

De ha szerinted édes kevés android alá 512mb az wp allá is édes kevés.

Szerintem az android és nyilván százszor több lehetősége add még rá annyi pluszt hogy az y300 jobb választásnak tűnjön.

A huawei pedig jó márka. Itthol is megállja a helyét.

Bármeik finn vagy koreai termékkel szemben.

2014. márc. 30. 19:22
 17/77 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindegy, hogy az a hardver egy fostalicskát(android), vagy egy jól megírt rendszert szolgál ki.
2014. márc. 30. 19:30
 18/77 anonim ***** válasza:
38%
Hm elgondolkodtattál gondolom a jól megírt rendszer alatt az iPhone os-ére gondolsz! :D
2014. márc. 30. 19:56
 19/77 anonim ***** válasza:
38%
Vagy a firefox os-re? :D
2014. márc. 30. 20:04
 20/77 anonim ***** válasza:
92%
Igen az ios-re és a Windows Phone-ra gondoltam
2014. márc. 30. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!