Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ciki ha nekem nincs okos...

Az ciki ha nekem nincs okos telefonom?

Figyelt kérdés
Nincs rá pénzünk, meg valahogy nem értem miért van az, hogy egy csomó osztálytársam rosszul van, ha már otthon hagyja azt a mobilt.

2012. márc. 26. 18:48
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2012. márc. 27. 14:05
 32/38 anonim ***** válasza:
24%
Öcsém vett Xperia Mini-t, de majdnem földhöz vágtam, mert egy rohadt hsz-t nem bírtam összehozni vele rendesen a fórumba. Aztán bekapcsoltam a laptopot megvártam míg betölt, megírtam a tervezettnél 3x hosszabb üzit és így is fele annyi idő alatt végeztem, mint amennyit elbénáztam azzal a vacakkal. A notit az egész házban hordozhatom, net meg van munkahelyen is, úgyhogy köszi nekem nem kell okostelefon. Inkább lenyúltam öcsém S3310-es Samuját (ezt cserélte le az XPeriára), mert az én K750-em már elég ütött-kopott és emez még szebb is. Külön öröm, hogy múlt szerda óta még a töltőt sem látta.
2012. márc. 27. 15:29
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem ciki egyáltalán

Nekem egy buta Motorola Ex128-am van....

2012. ápr. 2. 19:56
 34/38 anonim válasza:
67%

Cikinek nem mondanám, de mindenképpen hasznos, ha van. Persze le kell szögezni, hogy hatalmas a különbség egy 20e és egy 200e Ftos okostelefon között. És a kedves ,,csak az élet nélküli tiniknek van okostelefonjuk" jellegű irigy kommenteket íróknak mondanám, hogy épp azért van az okostelefon, hogy ne csak a gép előtt tudj otthon netezni stb. Én 18 vagyok, és most épp egy Samsung Galaxy Nexusom van, és gyakran egész nap nem vagyok otthon, de ilyenkor is akarok híreket olvasni, email-ezni, beszélgetni. Szóval van életem :) Ha nem sértődtök meg, minden bizonnyal tartalmasabb életem van, mint itt egyes válaszolóknak. Nem mondom, hogy boldogabb, mert tudjuk, a disznóólban is lehet boldogan élni.

Na mindegy. A lényeg, hogy egy olcsóbb okostelefon beszerzése is praktikus, de csak internettel! Keress rá a megfelelő oldalakon, biztos találsz jó ár-érték arányban!

2012. máj. 3. 00:08
 35/38 anonim válasza:
Nekem sem az van.Nem ciki de néha tud rosszul esni...Amikor XY már 3. okostelefonját kapja te meg csak nézel.Én nagyon szeretnék egyet de nemhiszem hogy kapok is.Az a rossz hogy tesómnak már van de nekem még csak nem is gondoltak erre.DE attól nem leszel az osztályod legalja hogy te nem folyton csak a telefonodon Facebook-ozol,meg netezel.
2013. jan. 8. 20:45
 36/38 anonim válasza:
30%
Szia! Most vettek nekünk a szülők karácsonyra egy tabletet, amin van android. Kipróbáltam, így 2 hét után azt mondom, hogy nem sok mindenben különbözik egy normál telefontól. Tehát annyi, hogy Androidos, és arra van egy csomó cucc, ami nem használható más telefonon (pl. Pou.) meg hogy érintőképernyő, jobban kell vigyázni rá, hogy össze ne törd, de abban mondjuk jó, hogy könnyebben lehet kezelni. Amúgy a tabletben 3 óra alatt lemerül az akksi ha használod, de ki lehet bírni. Egyenlőre még nincs rajta net. Én is rátöltöttem Android Marketről (apám Androidosán keresztül) Pou nevű játékot, kártyajátékot, és azzal vagyok el. Iskolába meg nem lesz hordva. Mért nem kértél karácsonyra? Vagy kérhetsz szülinapodra, névnapodra. Most van egy ilyen típus: DPS Dream 7, mi is ilyet vettünk 20.000 Ft, nem egy nagy pénz, és remekül működik. Nem menőzni akartam, csak leírtam.
2013. jan. 8. 21:00
 37/38 anonim ***** válasza:
És az ciki, ha valakinek nincs Porsche autója? :/
2013. márc. 9. 13:02
 38/38 anonim ***** válasza:
Az a ciki ha nincs Veyron valakinek :D
2013. jún. 19. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!