Az ciki ha nekem nincs okos telefonom?
Nem ciki egyáltalán
Nekem egy buta Motorola Ex128-am van....
Cikinek nem mondanám, de mindenképpen hasznos, ha van. Persze le kell szögezni, hogy hatalmas a különbség egy 20e és egy 200e Ftos okostelefon között. És a kedves ,,csak az élet nélküli tiniknek van okostelefonjuk" jellegű irigy kommenteket íróknak mondanám, hogy épp azért van az okostelefon, hogy ne csak a gép előtt tudj otthon netezni stb. Én 18 vagyok, és most épp egy Samsung Galaxy Nexusom van, és gyakran egész nap nem vagyok otthon, de ilyenkor is akarok híreket olvasni, email-ezni, beszélgetni. Szóval van életem :) Ha nem sértődtök meg, minden bizonnyal tartalmasabb életem van, mint itt egyes válaszolóknak. Nem mondom, hogy boldogabb, mert tudjuk, a disznóólban is lehet boldogan élni.
Na mindegy. A lényeg, hogy egy olcsóbb okostelefon beszerzése is praktikus, de csak internettel! Keress rá a megfelelő oldalakon, biztos találsz jó ár-érték arányban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!