Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még itt olyan párok,...

Vannak még itt olyan párok, akik külön szobában alszanak? Nagyon "ciki" ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom nagyon horkol. Füldugó nem használ, próbáltuk. Orvosnál is volt, ő közölte hogy nincs sövényferdülése, és ennyiben hagyta. Szóval úgy döntöttünk, külön alszunk. Eddig két ismerőssel került ez szóba, és mindketten totál kiakadtak, hogy ez milyen dolog. Komolyan ennyire ciki? Nyugtassatok már meg, kérlek.
2012. márc. 20. 11:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Én pl: sokáig TV-zek, a párom meg hajnalban ébred, és villanyt kapcsol, hogy olvasni tudjon. Mind a kettőnket zavarná a másik tevékenysége. Így kiküszöböljük. Egyébként, 16 éve élünk együtt, ha ez számít valamit.
2012. márc. 20. 11:41
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha nektek az nem okoz egyéb eltávolodást, és ószintén nem veszi zokon egyik fél sem, akkor érthető, ne aggódj! Inkább szerintem az a gond, hogy ez a ti magánügyetek, nem kell másoknak lépten-nyomon újságolni, mert az emberek nem túl megértőek. Szerintem azért ebben érzelmi eltávolodás is van, de az sem ciki! Inkább ilyen békés megoldások szülessenek, mint harc, és válás. Persze van amikor már az a jobb lépés, de remélhetőleg ti nem itt tartotok.
2012. márc. 20. 11:42
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.
2012. márc. 20. 11:44
 4/24 anonim ***** válasza:
16%

Figyeljetek oda arra, hogy érzelmileg ne távolodjatok el.

Pl. át lehet menni a másik szobába, elaltani vagy éppen ébreszteni a másikat... és nem csak 1 percre, hanem kicsit kedveskedni is neki...

és ne csak a szex kössön össze benneteket!

Másrészt: kérjetek a körzeti orvostól beutalót a Madarász u.-i alváslaborba. Ott többet is fognak tudni segíteni, ugyanis a horkolás betegség, és súlyos károkat is okozhat!

2012. márc. 20. 11:46
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem szoktam mindenkinek az orrára kötni, mindkét alkalommal úgy került szóba, hogy meséltem hogy a párom horkol, és ők kérdeztek vissza, hogy de hiszen én éberen alvó típus vagyok, mégis hogy bírom. Én pedig erre elmondtam az őszintét :)

És szerencsére nincs semmiféle eltávolodás köztünk. Ettől függetlenül ugyanúgy szoktunk szeretkezni, mint normális párok. Sőt, összebújva alszunk el, csak mikor a párom rákezd a horkolásra, akkor szoktam átmenni a másik szobába :)

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2012. márc. 20. 11:49
 6/24 A kérdező kommentje:
Kedves 11:46-os, a Madarász utcában nem csak gyerekkórház van? A google azt írja..
2012. márc. 20. 11:51
 7/24 anonim ***** válasza:
4%
Őszintén szólva én el sem tudnám képzelni, hogy ne a párom mellett aludjak el, és ébredjek fel. Nekem ez megnyugvást ad, bár ő nem horkol, csak néha, és tudom, hogy az elég zavaró sajnos. De biztos működik így is, ahogy ti csináljátok, bár én keresném tovább a megoldást mindenképpen, hiszen az a normális, mikor egy pár együtt alszik.
2012. márc. 20. 12:01
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Én már szeretnék újra a párommal aludni, de ez csak egy jó hónap múlva fog bekövetkezni. Az van, hogy a franciaágyon fáj a hátam (gerincsérülés+terhesség), így átkényszerültem más szobába, más ágyra, de remélem, szülés után helyrejön a gerincem is, és visszatérhetek hozzá :)
2012. márc. 20. 12:09
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi két éve külön alszunk.A párom egyedül én a gyerekkel.Nálunk eddig nem okozott ez problémát.3an lefekszünk majd később a párom különjön.

Anyuék kb 10éve külön alszanak,apu nagyon mocorog álmában és anyu igy átköltözött a másik szobába aludni.

2012. márc. 20. 12:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen az a normális, mikor egy pár együtt alszik."

Ilyet nem szabad mondani, mert ez csak szerinted van így.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik emeletes ágyon, függőányon, hálózsákban alszanak poénból.

Vagy van egy kézikönyv, hogy hogyan viselkedj, ha párkapcsolatban élsz?

Nincs norma, csak megszokás.

2012. márc. 20. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!