Vannak még itt olyan párok, akik külön szobában alszanak? Nagyon "ciki" ez?
Figyeljetek oda arra, hogy érzelmileg ne távolodjatok el.
Pl. át lehet menni a másik szobába, elaltani vagy éppen ébreszteni a másikat... és nem csak 1 percre, hanem kicsit kedveskedni is neki...
és ne csak a szex kössön össze benneteket!
Másrészt: kérjetek a körzeti orvostól beutalót a Madarász u.-i alváslaborba. Ott többet is fognak tudni segíteni, ugyanis a horkolás betegség, és súlyos károkat is okozhat!
Nem szoktam mindenkinek az orrára kötni, mindkét alkalommal úgy került szóba, hogy meséltem hogy a párom horkol, és ők kérdeztek vissza, hogy de hiszen én éberen alvó típus vagyok, mégis hogy bírom. Én pedig erre elmondtam az őszintét :)
És szerencsére nincs semmiféle eltávolodás köztünk. Ettől függetlenül ugyanúgy szoktunk szeretkezni, mint normális párok. Sőt, összebújva alszunk el, csak mikor a párom rákezd a horkolásra, akkor szoktam átmenni a másik szobába :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mi két éve külön alszunk.A párom egyedül én a gyerekkel.Nálunk eddig nem okozott ez problémát.3an lefekszünk majd később a párom különjön.
Anyuék kb 10éve külön alszanak,apu nagyon mocorog álmában és anyu igy átköltözött a másik szobába aludni.
"hiszen az a normális, mikor egy pár együtt alszik."
Ilyet nem szabad mondani, mert ez csak szerinted van így.
Lehet, hogy vannak olyanok, akik emeletes ágyon, függőányon, hálózsákban alszanak poénból.
Vagy van egy kézikönyv, hogy hogyan viselkedj, ha párkapcsolatban élsz?
Nincs norma, csak megszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!