CIKI? Elrakjam mikor látogatók vannak vagy ne foglalkozzam vele?
Figyelt kérdés
A gyerekszoba ablaka mindig kifagy a szél irány miatt hiába van hőszigetelve. Ezért a lehúzott redőny s ablak közé rakni szoktam hungarocelt s még belölről a párkányra kispárnákat. Ha jönnek látogatóba rokonok s pár napra barátnőm akkor ezt elkéne raknom mert ciki?
(babáért nem kell agódni, nem ott alszik csak játszó szoba.)
Esetleg más is ilyen elvetemült? :)
2012. febr. 15. 23:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, hagyd úgy nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Nálunk meg nincs mindig pöpec rend és patikai tisztaság, de akinek nem tetszik, az kaphat a kezébe porrongyot és mutatom hol kezdheti.
3/7 anonim válasza:
:)) Nálam is kispárnák vannak a gyerekszoba ablakpárkányán. Sajnos én sem "bírom" amúgy a látványát nagyon, de ha vendég jön, mindig elrakom őket onnan. Nappal sincsenek ott, de lefekvéstől reggelig mindig "kipárnázom" az ablakpárkányt :) Főleg hogy ilyen nagy hidegek vannak.
4/7 anonim válasza:
szerintem nem ciki, minden háznál vannak bajok:) lehet pont aki elől eltennéd, az fog neked egy jó kis megoldást találni rá:)
5/7 anonim válasza:
Nem értem... Ilyen semmiségekkel miért foglalkozol? Nem ciki.
6/7 anonim válasza:
Ez nem ciki. A párnák még díszként is funkcionálnak!
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem. HA zavar a hungarocell akkor rajzolj rá valami képet vagy puzzlet ragasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!