Az ciki ha nekem nincs okos telefonom?
Ebben semmi ciki nincs. A telefon alapjában telefonálásra való, arra meg bármilyen mezei mobil megfelel. Ez csak egy eszköz. Hogy valamelyik többet tud a többinél, az lehet jó és praktikus dolog a használójának, de annak nem kell hogy ciki legyen, akinek nem ilyen a telefonja.
Különben én nagy boldogan megvettem tavaly a wifis telefonomat, aztán rá kellett jönnöm, hogy az egyetemnek abban az épületében, ahol nekem az összes órám van, ott a termekben egyáltalán nincs wifi, a folyosón meg olyan vacakul lehet fogni, hogyha kettőt odébb lépek, már meg is szakad a kapcsolat, szóval nem megyek vele semmire, mert amúgy meg máshol, amerre járni szoktam, ott se nagyon van lefedettség. Pedig nekem kb. ez lett volna a lényeg. Mondjuk annyira nem izgat, azért vettem, mert kellett új telefon, és igazából annyira nem volt drága, előfizetéssel vettem, csak sajnálom, hogy azt a funkcióját, aminek a leginkább örültem, pont nem tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!