Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne meglátogatnom az...

Ciki lenne meglátogatnom az exem egyik hozzátartozóját?

Figyelt kérdés
..megszerettem az egyik rokonát (nénike) akit meglátogatnék..-de lehet hülyeség..pedig nagyon megkedveltem :S úgy sajnálom h a szakítás miatt már nem is láthatom ..
2012. márc. 20. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A bátyám exbarátnője mai napig átjárkál hozzánk, miattam, legjobb barátnők lettünk:D nem zavartatják magukat a bátyámmal, köszönnek egymásnak és ennyi.
2012. márc. 20. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cikibb elhanyagolni valakit akit kedvelsz, és akit szeretnél meglátogatni, mert hátha ciki...
2012. márc. 20. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem az. a pároddal szakítottál, nem vele.
2012. márc. 20. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyoncsúnyán szakitottunk,én kezdeményeztem a szakitást,de ő volt aki mindezt csak veszekedve volt hajlandó véghezvinni.

A nagymamája 80 feletti néni,rengeteget voltam nála,megszeretett nagyon,sokat segitettem neki.Igy a szakitás után szóltam az exenek,hogy tudjon róla,a nagymamája még mindig igényli a társaságom.

Évek teltek el,mai napig legalább 2 hetente megyek hozzá,segitek amit tudok,beszélgetünk jókat.

eleinte a cslád rosszul fogadta,de a nagymami karakán asszony,kiállt értem,mondván én önzetlenül szeretem,önzetlenül járok hozzá,nem pedig mint az unokája (exem),aki csak az örökséget várja...

2012. márc. 20. 23:10
 5/6 A kérdező kommentje:
neki is a nagyija:) őt se látogatják sokat..mondjuk én csak egyszer találkoztam vele de mindig mondtam míg együtt voltunk h szeretnék még találkozni a nagyijával :) aztán nem így lett ..és ez még motoszkál bennem. DE lehet nem jó ötlet :( furcsállnák ..és lehet elutasítóak lennének ..azt meg nem akarom . (én szakítottam)
2012. márc. 20. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
hivd fel telefonon akkor először,és kérdezd meg hogy szeretné-e ha meglátogatnád
2012. márc. 20. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!