Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ciki ha nekem nincs okos...

Az ciki ha nekem nincs okos telefonom?

Figyelt kérdés
Nincs rá pénzünk, meg valahogy nem értem miért van az, hogy egy csomó osztálytársam rosszul van, ha már otthon hagyja azt a mobilt.

2012. márc. 26. 18:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nem ciki. De nem az érintőképernyő teszi okossá a telefonokat. Neked nem okostelefonod van. Okostelefonok saját operációs rendszert futtatnak (Android, iOS, WP7), wifi, GPS van bennük.
2012. márc. 26. 19:07
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs,és tudod miért?

Mert TELEFONÁLNI SZERETNÉK,nem fényképezni,videózni,netezni,rajzolni meg ki tudja még mennyi baromság. Vettem egy5000forintos "fapados" telcsit.mindennap 3-4szer leejthetem,nem kell zokniba csomagolni nehogy megkarcolódjon. Mert akárhogyan is vigyázol ezekre az okosokra,3hónap és tiszta karc.

2012. márc. 26. 19:08
 23/38 anonim válasza:

szokásos tini hülyeség. nekik nincs életük,csk a FB-t nyomatják mindenütt.másra ugysincs szükségük...

25 éves csaj vagyok, vagy egy fasza 9 éves sagem myV 56 telefonom lehet vele telefonálni meg sms-zni. a kamera már szar és amugyis jobb szeretem a fényképezögépet.

én csak azt sajnálom hogy ilyen telefont nem lehet kapni.....ha egyszer tönkremegy tuti nem kell érintös. ezt már millioszor elejtettem,még egyszer sem kapcsolt ki,sosem fagyott le! és nagyon ritkán esett darabjaira.

egy ilyen modern kütyüt egyszer ejtsek le sztem tuti beszarna. najo ne legyen ennyire undok legyen 10 alkalom.

2012. márc. 26. 19:11
 24/38 anonim ***** válasza:

Ez a telefon dolog , nem a divathoz kapcsolódik.Hanem az érintős készülékek egy fejlettebb technológia.Olyan ez mint a számítógépeknél az 1 magos meg a több magos gépek.A több magosak jóval erősebbek , gyorsabbak , több mindenre képesek.Ezáltal jobbak is.Vagy mint az LCF , plazma tévék összehasonlítása a sima tévékkel.Az LCD és a plazma fejlettebb technológia.

Egyáltalán nem ciki hogyha nincs okos telefonod.Az aki telefon alapján ítéli az másikat az elég primitív ember.Bevallom én is hihetetlenül technológia mániás vagyok telefon , kocsi és minden egyéb téren , az autóm számítógépén más nem igazodik ki rajtam kívül DE soha nem nézném le azt akinek nincs fedélzeti az autójába vagy nincs okos telefonja.

2012. márc. 26. 19:13
 25/38 A kérdező kommentje:
Én arra használom, hogy reggel ez ébreszt és utána hallgatom vele a rádiót, szerencsére ezt pont lehet vele, mert akkoriban nem sok telefonnál volt bejelölve ez a funkció.
2012. márc. 26. 19:15
 26/38 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is egy régi nokiám van, de csak akkor veszek másikat ha ez elromlik(nem zárom ki, hogy az okos lesz) vagy összejön az ausztriai munkám és utána dúskálni fogok a pénzben!
2012. márc. 26. 19:19
 27/38 anonim ***** válasza:
Az apukám szerint ez az okostelefon már nem is a kommunikáció, hanem a szórakozást szolgálja az embernek. Szerinte nem lesz 3 év és ki fognak menni a divatból, ezt mondta ő. Én meg azt mondom, hogy az "OKOS telefon nem is értem miért pont okos másnak igaza volt. Lehetett volna "INTELIGENS" telefon is na mindegy. Egyébként, tényleg nagyon ügyelni kell ezekre az OKOS telefonokra. Egyszer leejted, és lehet, hogy amikor beírnád a PIN-kódodat, akkor pl az 5-ös szám nem lesz ott csak egy fehér négyzet lesz a helyén azért mert elejtetted. Vigyázni kell rá
2012. márc. 26. 19:40
 28/38 anonim ***** válasza:
Vannak külön túlélő okostelefonok is. Azok talán bírják. Amúgy a Gorilla Glass miatt talán nem törne be a kijelző a leejtésekkor. Az iPhone-k nem bírnák, mert az üvegből van borítva. Elég neki 1 leejtés is. Amúgy csak az az 1 előnye van leginkább, hogy lehet vele e-mail-okat írni. Így könnyebb mindent elintézni, ha neten intézi az ember. Így az SMS kezd kihalni, legalábbis az okostelefonoknál.
2012. márc. 26. 19:41
 29/38 anonim ***** válasza:
56%
nem ciki, de egyesek akkora hülyeséget írnak ha leejted nem fog elsőre eltörni max az iphone de ha 200ezres telefonod van talán tokot is tudsz hozzá venni. előnyei meg 1 csomó KB mindenbe jobb mint 1 sima telefon tulajdon képen 1 mini számitógép az hogy 3 év múlva ki mennek a divatból hülyeség egyszerüen a sima gombos telefon elavult.
2012. márc. 27. 00:01
 30/38 anonim ***** válasza:

Cikinek ugyan nem ciki, de azért jó okostelefont lehet olcsón is kapni, pl. Sony Live with walkman 36000 ft-ért.

Nemcsak a galaxy s2 és társai telefonok vannak amik 100k felett vannak.

De gyengébbeket lehet kapni 25k környékén is.

Azért még jól emlékszek, hogy pár évvel ezelőtt még nem okostelefonok között is nemegy volt ami ettől jóval többe került pl. domino csomagban.

2012. márc. 27. 01:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!