Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ciki ha nekem nincs okos...

Az ciki ha nekem nincs okos telefonom?

Figyelt kérdés
Nincs rá pénzünk, meg valahogy nem értem miért van az, hogy egy csomó osztálytársam rosszul van, ha már otthon hagyja azt a mobilt.

2012. márc. 26. 18:48
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
Ja amúgy kérdésre válaszolva: Egyáltalán nem ciki.
2012. márc. 26. 18:58
 12/38 anonim válasza:

ha az érintőképernyős annak számít, azaz akár ez is: [link]

akkor nekem okostelefonom van:)

13/38 A kérdező kommentje:

Telefonon "új"(nem tudom már hány éves) Operációs rendszer.

És mindenféle alkalmazást rá lehet rakni.

14/38 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, mindegyik azt mutogatja meg hajj de jó így úgy, én meg unatkozom.
2012. márc. 26. 19:01
 15/38 anonim válasza:
Nekem sincs, mert nem szeretem az érintőképernyőt. Anyukám folyamatosan új telefont akar venni nekem, nem tudom, miért. :) Pedig nem vagyunk eleresztve...
2012. márc. 26. 19:01
 16/38 anonim válasza:

Dehogy ciki.

Nekem több mint 3 éves ősrégi kinyithatós Nokiám van. Amire nekem kell arra elég: sms-t tudok vele írni és telefonálni is.

2012. márc. 26. 19:03
 17/38 anonim ***** válasza:
nem ciki egyáltalán......nálunk is sokan vannak akinek semmilyen nincs és nem halnak bele....ha valakinek van azt meg az anyukájától örökölte...csak a gazdagok engedik azt meg maguknak azok meg legyenek vele boldogok! Te is legyél boldog nélküle mert én is az leszek :)))
2012. márc. 26. 19:03
 18/38 anonim válasza:
Amúgy neked milyen telefonod van? Sok előnye van annak, hogy nem érintős. Multkor például leejtettem a földre az enyémet, és semmi baja nem lett. Ahhoz képest ha okostelót, vagy érintőset leejted, úgy szét megy a képernyő, hogy viheted szervízbe, vagy vehetsz újat. A többiek véleményét meg sz*rd le.
2012. márc. 26. 19:04
 19/38 A kérdező kommentje:
Én azért elfogadnék egyet, még ha nincs rá különösebben szükségem rá, akkor is. Ez most olyan divatos dolog szerű, mint az a Konzerv cipő meg táska (ami szerintem ronda)
2012. márc. 26. 19:04
 20/38 A kérdező kommentje:

18. válaszoló

nekem egy 3 és fél éves Samsung E250 van

2012. márc. 26. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!