Félsz a haláltól?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 05:48
61/65 anonim válasza:
Néha igen,néha nem, néha meg vágyom rá :/
62/65 anonim válasza:
borzasztó belegondolni h többet nem süt rám a nap sugara..h többé nem ölelem azt aki szeretek..még ha van a halál után is élet..már soha többé nem foghatom meg a gyerekem kezét.
én szeretek élni..bármennyire boldogtalan vagyok..de tudok annak örülni ha a szél összekócolja a hajamat..:) és nem akarom h ennek vége legyen.mert bármi is jön azután..már soha nem lesz az ami most van...már most hiányzik az élet:)
félek a haláltól..
63/65 anonim válasza:
ugyanzet érzem... körbe nézek és nem tudom elképzelni,h egyszer minden elmúljon ÖRÖKRE,ami körülöttem van,és a szeretteim akik annyi mindent adtak, egyszer csak eltűnjenek és örökre elfelejtsem őket,gyakorlatilag nem volt értelme,h az életem részei voltak,és én az övéké.. (?) nehéz kérdés.
64/65 anonim válasza:
Én nagyon nagyon félek a haláltól! Félek a szeretteim elvesztésétől, és félek a saját halálomtól is. Nem akarok meghalni! Nem akarok!!! Nem tudok megbékélni azzal a gondolattal, hogy egyszer eljön, (mert tudom így lesz), és én már nem leszek, vagy, hogy anyukám nem lesz! Vagy a férjem nem lesz! Hova leszek majd? Hova tünnek azok az emberek akik már meghaltak? Nagyon félek, néha olyan nagyon , hogy pánikolok is, rámjön a sírás, amikor kamasz voltam rosszabb volt! Mégis teljes életet élek, sokat utazom, repülök! Hiszem hogy "valaki" vigyáz rám, és a családomra, a szeretteimre! Nem értem azokat az embereket, akik önszántukból véget vetnek az életüknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!