Félsz a haláltól?
Én nem félek. A halál az élet természetes velejárója persze halála pillanatában mindenkiben megvan az a félelem hogy most meg fog halni és egy érzés hogy ne még élni szeretnék.
Halál nélkül élet sincs. Nem magától a haláltól félek hanem attól hogy nem tudom mi lesz az után az ember nem tudhatja mi van a halál után. Sokaknak a halál megváltás. Aki szenvedett. Én is félek attól hogy szenvedni fogok, de magától a haláltól nem csak a tudat bosszant hogy nem tudom azután mi lesz?! Ritkán gondolkozok ezen. Most is csak azért mert meghalt egy rokonom, de úgy fogom fel hogy jobb helyen van. Én keresztény vagyok úgyhogy ezt is el kell fogadni.
Szerintem mindenki fél valamilyen szinten legbelül...
Aki azt mondja,h nem,annak nagyon mélyen vannak ezek az érzések a tudatalattijában, aztán később meg majd előjönnek,de nem félelemként,hanem betegségként szerintem.
Az emberben egyszerűen szükségszerűen bele van "kódolva" ez a félelem.
Mi vagyunk az egyetlen létező faj,aki tisztában van magával és azzal a ténnyel,h halandó.
Ez mindenkit nyomaszt akárhogyis nézzük.
Egyszerűen az egyik dolog az,h megszoktál egy bizonyos helyzetet. Élsz stb...
A való életben is,ha valamit megszoksz nem szívesen változtatsz hirtelen.
Na a halál egy elég drasztikus változás.
A másik dolog ugye a szeretteid itthagyása.
A sok szép emlék, a sok érzés, a kis tárgyaid, mindened.
Ez azért nem hiszem,h van olyan ember,akit 100%-ig hidegen hagyna.
Tehát a válaszom sztem ebből következik egyértelműen igen, engem is nyomaszt a gondolat.
Már próbáltam elfogadni én is,de nehéz.
Nem.Neha elebe mennek.Szenvedelyesen szeretem veszelyben erezni magam gyerek korom ota es ha nincs ami elhzza veszelybe sodrom magam
Nem!
Csak a küldetésre koncentrálhatok míg be nem fejeztem...aztán már nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!