Szerintem vannak olyan emberek, akiktől fél a halál.^^
2009. dec. 25. 21:38
3/18 anonim válasza:
én félek nagyon
2009. dec. 25. 21:48
4/18 anonim válasza:
Én csak az halál előtti szenvedéstől félek, főleg ha az esetleg az elmém elborulásával járna.
2009. dec. 25. 21:51
5/18 anonim válasza:
Nem ha lenne isten rég agyon csapot volna egy villám.
2009. dec. 25. 23:57
6/18 anonim válasza:
Hát ha előre tudnám, hogy nyugis körülmények közt történne akkor nem félnék. De akár a következő pillanatban beugorhat az ablakomon egy rabló aki elvágja a nyakamat, vagy egy pszichopata 75-öt játszik velem és utána jön a baltájával.. Az nem lehet túl kellemes, így igen félnék a haláltól.
De igazából nem gondolok ilyesmire csak ha olyan a helyzet.. És olyankor azt mondom, ha meg kell halni, hát legyen.
2009. dec. 26. 00:00
7/18 anonim válasza:
Én se félek a haláltól, és szomorú sem leszek ha meg kell hallnom. Pedig vannak vágyaim, terveim és az életem is elég jónak mondható. Mégis, közben azt érzem hogy belefáradtam a létezésbe és nem szeretnék tovább ezen a földön élni. A kérdezőhöz hasonlóan én sem akarok túl sokáig élni, talán max 40-50 évig.
18/L
2009. dec. 26. 04:39
8/18 anonim válasza:
a sajátomtól én sem félek, de a szeretteimétől igen
2009. dec. 26. 10:49
9/18 anonim válasza:
Jó neked, hogy nem félsz tőle, ki kéne használnod. :) Amúgy én különösen félek. Bár engem nem is a halál ijeszt meg, hanem az azzal járó fájdalom. Pl. ha tarkon lőnek, akkor egy ezred másodpercig érzed a fájdalmat (állítólag) mielőtt elájulsz/meghalsz.
2009. dec. 26. 11:01
10/18 anonim válasza:
Én félek, élni akarok, sokat, minél többet tudni és tapasztalni. Nem akarom, hogy korán lesújtson rám a halál pallosa:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!