Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félsz a haláltól? Bár én még...

Félsz a haláltól? Bár én még igen fiatal vagyok (18), de nem érdekel- nem félek a halálom miatt.

Figyelt kérdés
Az sem ijeszt meg, ha a lélek nem él a halál után, nem is akarom, hogy éljen. És nem is akarok max. 50-nél tovább élni.
2009. dec. 25. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
jaja. Az csak a test ami meghal. Vagyis hogy eleve nem él, én teszem élővé az enyémet te pedig a tiedét. Ha meghalok az annyi, hogy levetem ezt a testet. És hogy mi lesz aztán? Hát az más kérdés.
2009. dec. 27. 01:59
 12/18 anonim ***** válasza:
MÁR NAGYON-NAGYON SOK EMBER HALT MEG. TÖBBEN, MINT TÚLÉLTÉK.
2009. dec. 27. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
A szeretteimétől igen a sajátomtól abban az esetben ha a halálom előtt féktelen leszek és begolyózok.Még fiatal vagyok de ha megkellene halnom azért,hogy 1 olyan ember élhessen akit szeretek akkor természetesen gondolkodás nélkül választanám a halált.
2009. dec. 31. 21:18
 14/18 A kérdező kommentje:

Pontosabban a halál tudatától nem félek.

Vki írta h ki kellene használni: Nem akarok meghalni, de el tudom fogadni, ha úgy lesz. Szeretek élni(néha rám tör a depi, mikor inkább meghalnék ha lehetne választani, de ilyen mindenkinek van), úgy tudom értékelni az életet, ahogy mások kevesen, az apró örömöknek is nagyon tudok örülni, és szeretem átélni a jó pillanatokat. Csak néha nehéz tud lenni az élet.

2010. jan. 1. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem. Elkell fogadni, hogy semmi sem tart örökké...
2012. júl. 15. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki abban hisz,hogy majd él szépen tovább az téved...Emberi önzőség és hülyeség is egyben...Mindenki csak saját magából tud kiindulni?
2013. jún. 28. 00:28
 17/18 anonim válasza:
Én is félek 27 éves vagyok. Reménykedem , hogy a tudomány majd segít.
2020. dec. 7. 00:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Én csakis attól félek, hogy mi fog velem történni a halálom után. Más élőlények halála és a fájdalom nem rémiszt meg engem.
2021. jún. 13. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!