Más fiatal is így gondolja/ érzi?
20 éves férfi vagyok,
az érettségi után más fél évet csak úgy voltam.
Most 20 évesen, úgy érzem felelőséget kell vallalnom.
Ès próbálom az életemet kitervezni, okosan csinálni a dolgaimat, még sokat kell tanulnom. De úgy érzem hogy példáúl, nem tudok felesleges dolgokra tölteni pénzemet.
Megyek majd egyetemre, de már gondolkozom hogy csinálok jövöben a lakással, családommal. Pedig nincsen barátnöm se...
Szóval csak én gondolok ennyire előre, vagy mások is így vannak ezzel?
és hány éves vagy?
Tanulsz, akarsz majd tanulni, vagy csak annyi hogy van munkád és próbálsz félretenni?
Van barátnöd, vagy kinek tesszel félre, vagy mire?
:-)
Én is így vagyok vele ahogy te. Most érettségiztem, jelenkeztem főiskolára. Már szinte megterveztem a fél életemet,de szerintem nincs ezzel semmi baj,legalább vannak terveim és van célom amiért éljek. Nekem sincs barátom,kicsit irigykedem az ismerőseimre mikor mondják hogy 3-4 éve vannak együtt a barátukkal/baránőjükkel és már az összeköltözést tervezgeti de azzal nyugtatom magam hogy majd ha eljön az ideje nekem is eljön az életemben a nagy ő.
Ha elmegyek dolgozni majd most nyáron én is félre fogom tenni a pénzemet, nem fogom elkölteni felesleges dolgokra és elbulizgatni, mert jól jön az még ha pl. el akarok majd itthonról költözni.
18/L
Én is így vagyok, vagyis mi, a párommal. Sajnos még pár év tuti albérletben lesz, miután végeztem az egyetemmel, neki még lesz 3 év egyetem plusz szakosodás...szóval addig nem nagyon tudunk tervezni semmit, mert az, hogy én dolgozom, még egyenlő a zéróval, ő meg az egyeteme mellett nem tud:-S
Úgyhogy eléggé aggaszt a dolog, és azért is, mert fiatalon szerettem volna családot, nem 25 fölött...de a párom ekkor még nem végez, tehát:-S
elég rossz...
21-L
Én is így vagyok ezzel! :)
21 éves lány vagyok, érettségi után elkezdtem egy OKJ-t, de az a szakma nem igazán jött be, megcsináltam egy másikat, abból levizsgáztam egy hónapja.
2-3 hétig úgy voltam vele, hogy egy picit lazítok, mielőtt munkát keresek, de most már el is kezdem.
"De úgy érzem hogy például, nem tudok felesleges dolgokra tölteni pénzemet. "
Nem is baj, ha nem veszel pl. a működő mobil mellé egy másikat, mert az újabb és menőbb :D
Terveim a jövőre nézve: Párommal élettársi szerződés (nem házassági, mert az bonyolultabb), közös ház vagy lakás, kutya, jogosítvány motorra, chopper a garázsba, nyugdíjas korunkban meg a motorokkal járjuk majd az országot, amíg fel nem dobjuk a talpunkat. Na, én ennyire gondolkodom előre :)
Persze hogy! Én pontosan tudom, mit fogok csinálni már nyugdíjas koromban is!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!